Et samarbejde at holde øje med

topshop marques almeida nemesis babe collage collab blog topshop marques almeida nemesis babe collage collab blog2 2topshop marques almeida nemesis babe collage collab blogphotos via Topshop

Træd til side Alexander Wang x H&M(sagde jeg virkelig det? Oh, yes, jeg gjorde!) et nyt highstreet-designersamarbejde er i byen!

Jeps, dét, jeg ser som dette års bedste samarbejde mellem en designer og et highstreet-mærke, er nemlig ikke det overordentligt hypede AWxH&M-samarbejde. Tjo, sporty, grå og store silhouetter er vel meget smart, men i følge mig er der meget mere at komme efter hos Topshops designsamarbejde med den portugisiske designerduo Marques’Almeida.

Jeg har ikke kendt meget til Marques’Almeida før, men efter at have set dette vidunderlige samarbejde, er det uden tvivl noget, jeg skal til at gøre. Kollektionen her har så mange elementer, som jeg er tosset med og hvis jeg kunne, ville jeg bytte halvdelen af min garderobe ud med denne kollektion, der er stærkt inspireret af 90’erne.. og på flere måder endda!

 

Først og fremmest er der 90’er-simpliciteten, helt simple items med enkle, monokrome detaljer, der giver det friskeste pust ind i den ellers så vilde kollektion..
 
[show_shopthepost_widget id=”337086″]
 
Et af de lidt vildere 90’er-elementer i kollektionen er de voldsomme, syrede og stærke farver. Ingen prints, men i stedet farver, der gør at øjet ikke kan slippe igen – jeg er faktisk næsten blevet vundet over af den syregrønne farve, som bliver ret så stor!
 
[show_shopthepost_widget id=”337090″]
 
Sidst, men ikke mindst, er der et af Marques’Almeidas kendetegn – de stærkt frynsede denim-items, som både ses som kjoler, boyfriend jeans, toppe og lækre frakker.. Og jeg har på fornemmelsen at jeg virkelig skal se at få mere frynset denim ind i mit liv!
 
[show_shopthepost_widget id=”337094″]
 

Hvilke items er I mest tosset med ved denne kollektion?