et svinkeærinde: model for Monki

 photo a5d2945f-f9a6-43dc-af43-efddb74be4e8_zpsb9df3489.jpg photo MONKInemesisbabe1_zps39054cc2.jpg photo MONKInemesisbabe3_zps199f6e97.jpg photo MONKInemesisbabe2_zps5afe5b82.jpg photo MONKInemesisbabe4_zps75d0a45f.jpg

 

Såe, for nogle uger siden fik jeg verdens sejeste e-mail. En e-mail, der ærlig talt fik mig til at hoppe lidt mere end jeg plejer og smile fjoget til alle på gaden.. Det var Monki, der lige ville høre om jeg kunne tænke mig at komme et smut til Stockholm for at stå model til deres SS14-lookbook med fly og hotel betalt og med udsigt til at få en bunke tøj fra det fantastiske mærke. Som I nok kan se, sagde jeg ikke nej(som om det var en svær beslutning, nøh!). Jeg mener, Monki er jo stort set mig i en highstreet-nøddekskal! Så i søndags sprang jeg i et fly mod Stockholm, hvor jeg blev indlogeret på et hammersmart hotel og havde lidt tid for mig selv til at udforske byen, før den mandag morgen stod på shoot. Settet var superhyggeligt og med en lille portion søde Monki-folk og en masse ektremt pænt tøj, som jeg desværre ikke må vise jer, da det først kommer i butikkerne næste forår. For ikke at være helt mutters som lookbook-model, havde jeg en sød og smuk svensk pige ved navn Fatima som med-model, hvilket var virkelig rart – så var vi to sammen om at forsøge os som modeller. Vores fotograf, Ruban, var rigtig sød til at instruere os og få os til at slappe lidt af, så jeg er sikker på at billederne bliver super fine og sjove. Så nu venter jeg bare på at lookbook’en og tøjet vises frem her i oktober, så jeg kan få billederne at se og stå og pege: “heeey, det er jo mig!”.
Jeg kan ikke sige andet, end at min lille smuttur til Stockholm var noget af det sejeste, jeg har oplevet. Monki-holdet og alle på settet var utroligt søde at arbejde sammen med og min barndoms-drøm om at blive model endelig er gået lidt i opfyldelse(men hold fast, hvor er det svært!). Sikken fantastisk ting at prøve, juhu for hvordan livet dog arter sig!

So, uhm, some weeks ago, I got the most awesome e-mail ever. An e-mail that make me jump around a bit more than usual and smile sillily at everyone in the street.. It was Monki, who asked me if I wanted to come by Stockholm to model for their SS14-lookbook. They booked the plane tickets and hotel for me and told me that they’ll send me a bunch of their amazing clothes as a thank you for doing the job. As you might have noticed, I didn’t say no(like that was a hard decision, duh!). I mean, Monki is pretty much me in a hughstreet-nutshell! So this Sunday I got on the plane towards Stockholm where I was lodged at an insanely cool hotel and had some time for myself to explore the city, before shooting all day Monday. The set was super cozy and there was a small portion of sweet Monki people and tons of extremely awesome clothes, which I’m not allowed to show you properly, since it wont be in the stores until next spring. I wasn’t alone in front of the camera, also, I had a sweet and gorgeous Swedish girl, Fatima, as my co-model, which was so nice – we were both new to modeling for real, so we had each other to lean on and chat with about our new experiences. Our photographer, Ruban, was also great at instructing us and making us feel safe, so I can’t imagine the photos turning out anything but amazing. Now I’m just waiting for the lookbook to come out and the clothes to go on show during press week in october, so I can see the photos and be like “heeey, that’s me!”.  
I can’t say anything other than my little Stockholm trip was one of the coolest things I’ve ever done. The Monki people and everyone on set were so nice to work with and my childhood dream about being a model finally came true – just a little bit(but oh my, modeling is hard!). What an amazing experience and yay for how life keeps surprising me!