et tip om et tip: skøn kaffe

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketphotos by me.

For nogle dage siden læste jeg, inde hos Lou, om dette ualmindeligt dejlige kaffested i Klostergade. Jeg har tit cyklet forbi porten ind til baggården, hvor stedet er men var aldrig kommet derind.. Indtil denne uge, hvor jeg har været forbi hele to gange. Det, jeg taler om, er kaffebaren Great Coffee, der giver dig lige præcis, hvad der loves: super god kaffe! Jeg er mest en latte-pige, men de to gange, jeg var derinde fik jeg mig en kop sort kaffe, som fik overbevist mig om, at latte ikke er den eneste udgave af kaffe jeg kan drikke.. i hvert fald, hvis den sorte kaffe er lavet ordentligt, som hos Great Coffee. Stedet ejes af en gut, der helt sikkert har styr på sagerne, hvilket hans utallige trofæer fra latteart- og barista-konkurrencer også indikerer – han har endda været dommer i en konkurrence om Indiens bedste kaffe, hvilket fik mig til at tro på at han virkelig ved hvad han laver. Åh, og den sidste bonus ved stedet: kaffen får man for så dejligt rimelige priser, nemlig mellem 25 og 35 kroner. Så hvis I kommer til Aarhus (eller allerede bor der) bør i vikrleig smutte ind omkring Great Coffee, der ligger i Klostergade nummer 32H. Jeg ved i hvert fald jeg skal tilbage!

Some days ago I read a post at Lou’s about this incredibly nice coffe place in Klostergade. I often walked by the gate that leads to the courtyard in which it is, but I never went there.. Untill this week, when I stopped by twice. What I’m talking about is a coffee place called Great Coffee, who offers you exactly what they promise; great coffee! I’ve always thought of myself as a latte-gal, but those two times I stopped by Great Coffee I drank black coffee and it convinced me that latte isn’t the only kind of coffe I can drink.. at least if the black coffee is made so well as it is at Great Coffee. The place is owned by a guy who definately knows what he’s doing, which his many trophies from latte-art and barista-competitions indicate – he even judged a competition about the best coffee in India, which really made me believe that you coudln’t go wrong with getting your coffee here. So if you ever come by Aarhus(or already live there) you really should stop by Great Coffee, which is located in Klostergade number 32H. I know I’m coming back!