fall colors

outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-3-4collage1 outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-4-2collage outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-3-4collage4 outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-4-2collage2 outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-3-4collage outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-4-2collage1 outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-3-4collage3LIPS: L’OREAL, EARRINGS: PIECES X OLGA BONNE(gifted), KIMONO: SECOND HAND, TURTLENECK: GINA TRICOT, JEANS: MONKI, SHOES: SHOE BIZ(gifted), BAG: BELSAC(gifted)

Jeg har for nogle år siden ytret at man aldrig ville komme til at se grønne outfit-baggrunde på bloggen. Jeg havde længe en ubegrundet aversion mod natur-baggrunde, da jeg kun synes at de farver, jeg klædte mig i passede til det grønne, men i takt med at min stil har udviklet sig, er jeg også blevet en smule mere “loose” omkring naturbaggrundene. Det er vidst ret så tydeligt her, no?

I går var jeg til fødselsdag i en kimono, som jeg har lånt af Rebecca – og jeg er så ærgerlig over at det ikke er min egen! Jeg er vild med kombinationen af rullekrave, jeans og kimono.. Måske skal jeg se at tilføje en portion kimonoer til garderoben? De giver jo en super mulighed for at lave lækre lag-på-lag-looks!

Hvad synes I om mit look?

 

SHOP KIMONOER:
[show_shopthepost_widget id=”2002360″]
 

outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-3-4collage2