Fashion months street style: pose for me

nemesis babe street style milan nemesis babe street style daria shapovalova in paris nemesis abbe street style leigh lezark in paris after kenzo nemesis abbe street style Anna Dello Russo in Paris wearing Mary katrantzou Nemesis babe street style Linda Tol in Milan after Dolce & gabbana nemesis abbe street style london  All photos shot my Marie Jensen / NEMESIS, BABE

Nogle billeder fra fashion month som jeg også er blevet ret vild med at tage, der dem, der absolut ikke er et produkt af øjebliks-situationer, som den jeg før viste jer HER. Nemlig de poserede og dem, som man har tid til at tænke over og komponere, mens man tager dem og dem, hvor man har tid til at instruere sin “model”.. Og det er netop det, jeg vil vise jer i dag – mine yndlingsbilleder fra London, Milano og Paris, som alle er poserede og som jeg alle har kunne bruge noget tid på at få i kassen.

Jeg er ret vild med det første, især, som jeg brugte ret lang tid på at tage, stående på tæer bagved et bycykel-stativ, hvor jeg gjorde alt for at ramme helt plet med at passe pigen ind mellem de to cykelstyr. Det andet billede er jeg også svært glad for, da jeg er helt tosset med samspillet mellem den fine kjole og de orange kegler, der gør både forgrund og baggrund ret så sammenhængende. Sidst men ikke mindst, er jeg tosset med det sidste billede, som jeg brugte en del tid på at komponere, da jeg tog det – den grønne natur-baggrund der næsten fylder det hele og når den så slipper op, spejler sig så fint i skiltet ved siden af.

Hvilket billede er jeres yndlings?