Favorit AW15-kampagner

Marni MARNI1.JPG

MARNI Denne sæson er jeg komplet forelsket i æstetikken i Marnis kampagne – akavede poseringer, intet ansigt og store farveflader. Farvekombinationerne, den måde tøjet spiller sammen med setup’et og det tyste udtryk i billederne er helt fortryllende. Sådan nogle billeder vil jeg lave.

 

 

Jagger-Sisters-Sonia-Rykiel-Ad-Campaign01 Sonia+Rykiel+SS15+Discover+and+Escape+Georgia+May+Jagger

SONIA RYKIEL Kampagnen hos Sonia med de to Jagger-søstre i hovedrollerne er ret humoristisk og med en æstetik, der på samme tid er for meget og lige netop tilpas. Min favorit her er uden tvivl billedet af Georgia i det blå outfit, der slynger sig op af statuen – farverne er lige i øjet!

 

Prada-FW15-Womenswear-Adv-Campaign-image_01 Prada-FW15-Womenswear-Adv-Campaign-image_06

PRADA Jeg har været ret spændt på at se kampagnen, efter jeg så Pradas efterårskollektion, der var holdt i fine pasteller og sjove materialer. Og jeg blev ikke skuffet – tilsat tøjet blev nemlig akavede poseringer og ansigtsudtryk på en enkelt baggrund, der giver den fineste stemning.

 

 

gxl_55bf68cc-d3f0-4432-a1b9-060b0a771fd0 Fendi-FallWinter-2015-Ad-Campaign-21

FENDI Er der noget jeg kan lide, så er det farver, geometri og Bauhaus – har man set videoer af Bauhaus-skolens syrede teaterforestillinger fra tyverne, er det næsten umuligt ikke at fange sammenhængen mellem disse og Fendis seneste kampagne, hvor Kendall Jenner og Lily Donaldson poserer med store trædukker, der giver kampagnen et iøjnefaldende og – ifølge mig – hamrende lækkert udtryk!

 

 

MTMxODg3MDMyNTg5OTI4NDU4 Dior_FW15_PAP_1-780x505DIOR At Diors vilde efterårskollektion med lange, psykedelisk mønstrede latex-støvler skulle fotograferes i naturen havde jeg ikke set komme. Først var jeg en kende skuffet – tænk sig lige hvis den havde været i mere grafiske og stilrene rammer – men som jeg har kigget længere tid på den giver kontrasten i naturomgivelserne tøjet et helt andet udtryk og skaber en ret kompliceret æstetik, som jeg er gået hen og blevet vild med!

Hvilken kollektion er jeres yndlings?