festoutfit fra fredag

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketLIPSTICK: H&M, CROP TOP AND PANTS: ASOS, PUMPS: S///BAR

I fredags var min premiere på mit dejlige 50’er-sæt fra Asos – gud jeg elsker det tøj 🙂 Planen var at mit hår skulle være stort og bølgende og med den der 50’er-krølle i panden, men desværre klaskede det forholdsvist hurtigt sammen – øv! Men jeg fik en hel masse komplimenter og thumbs up for mit tøj til festen i fredags, og jeg var også selv helt forelsket, når jeg kiggede på, hvad jeg selv havde på – hvor er det bare pæææænt! Undskyld for fulde-poseringerne btw. 🙂 Hvad synes I om outfittet?

Friday my new 50’s clothes from Asos had it’s premiere – god I love that clothes 🙂 The plan was for my hair to be big and wavy/curly  and with that 50’s curl in the front, but unfortunately it fell flat quite quickly – dang! But I got a great deal of compliments and thumbs up for my clothes at the party Friday. I was also in love with the outfit every time I looked at what I wore – it’s soo pretty! Oh and sorry for the drunk poses by the way 🙂 How do you like the outfit?