flashback: modeuge-outfits #1

Det er ikke altid, jeg har billeder af mine outfits fra fashion month, lige efter modeugerne er ovre – for eksempel fik jeg tidligere denne uge en e-mail med en hel bunke billeder, som Jason fra Citizen Couture skød af mig under de tre modeuger.. Dem synes jeg også I skulle have glæden af at se, selvom det er næsten to måneder siden jeg havde dem på.

I får de to første i dag – et fra Paris og et fra London – og næste gang står den på to af mine populære Milano-looks!

 

CC_2014_0823LÆBER: DUBONNET FRA MAC, KIMONO: VINTAGE, TOP: NIKE, JEANS: WEEKDAY, TASKE: SECOND HAND
[show_shopthepost_widget id=”397458″]
Dette er uden tvivl et af mine favorit-outfits fra modeugerne. Kimonoen havde jeg fået som en souvenir af min søster – en traditionel vintage-kimono i ren silke.. Uhm! Jeg er ret vild med kontrasterne i outfittet – den traditionelle, asiatiske kimono den sporty top og de moderne jeans. Og så var det så skønt at have på!

 

CC_2014_0829JAKKE & SKO: SECOND HAND, SHORTS: LEVI’S, KJOLE: WOOD WOOD
[show_shopthepost_widget id=”397462″]
Outfittet her var et forsøg udi lag-på-lag-disciplinen. Man kan desværre ikke se det her, men under min gennemsigtige kjole, bar jeg et par denim shorts, som blev synlige, når jeg gik og den fine kjole flagrede bag mig – så fint! Derudover er jeg tosset med hvordan mine bowling-sko og den to-farvede jakke matcher hinanden til perfektion.

 

Hvilket look er jeres favorit?