Flattered: De fineste sko

YELLOW & STRIPE*GREEN BOW*SAND & YELLOW*

Som I nok har spottet på det seneste er der ofte sneget sig sko fra Flattered* ind på mine shopping-collager. Jeg har ikke rigtig kendt så meget til det før jeg begyndte at arbejde med det affiliate-netværk, som jeg bruger nu, som netop har Flattered med på listen af butikker jeg kan lave de her affiliate-links til. Efter jeg spottede brandet er jeg virkelig blevet forelsket i de sko som Flattered laver – og det, at de har lagt deres code of conduct både om bæredygtighed og socialt ansvar* op på deres hjemmeside, så den er nem at finde er også et kæmpe plus synes jeg. De startede med at lave ballerina-hjemmesko og har sidenhen udviklet deres produkter og lavet spændende samarbejder, som der blandt andet er kommet de der flotte sløjfe-veloursko* ud af. PÆNT!

Jeg har fisket en lille håndfuld af deres fine sko frem for at vise jer hvor lækre de er. Jeg er helt forvekslet i specielt de tre par på den øverste collage, men jeg skulle absolut heller ikke være bleg for at hoppe i de der fluffy hjemmesko eller måske de sorte slingbacks*!

Hvilke er jeres favoritter?

 

 BLACK SLINGBACK* – FLUFFY*PINK LOAFER*PINK BOW*PURPLE SLINGBACK* – RED LOAFER*