Fødselsdagskonkurrence!!


I anledning af bloggens 1års fødselsdag i dag har jeg og de søde piger fra Café Klædeskabet samarbejdet om en lille konkurrence til fordel for mine dejlige læsere! Jeg kan sige så meget at der er en valgfri ting/stykke tøj fra det super lækre danske mærke Forrest&Bob fra Café Klædeskabet på højkant! (jeg ville så meget ønske at jeg selv kunne deltage i konkurrencen, men det ville vist være noget snyderi).
Jeg kan sige så meget at eftersom Café Klædeskabet ligger i Aalborg, er det jo fedest at vinde gavekortet hvis man bor tæt på byen, men hvis du har venner/familie/elskere i eller omkring Aalborg er det jo en fin anledning til at give dem en glædelig overraskelse!
For at deltage i konkurrencen skal du skrive en kommentar med følgende ting:
  1. svar på dette spørgsmål: Hvem har lavet “titelsangen” til bloggen, altså Nemesis, Babe?
  2. skriv din e-mail
  3. skriv din adresse (så du kan modtage den lækre præmie med posten)

Billederne herunder er fra Café Klædeskabets facebook.

Konkurrencen udløber søndag d. 26 juni og vinderen udtrækkes mandag den 27 juni.

Tag forresten lige et kig på Café Klædeskabets facebook, hvor der ligger billeder af Forrest&Bob tøj, deres hjemmeside og Forrest&Bobs hjemmeside. Derudover kan du jo også slå et smut omkring Café Klædeskabet og kigge på alle de dejlige ting, du har chancen for at vinde og få en sludder emd de søde piger derinde.

Today my blog’s 1 year anniversary, and I’m having a contest, but it does, unfortunately for my foreign readers, only include my Danish readers.