fødselsdagsønskerne volume 23

ønskerGANNI VELVET BOOTS, URBAN OUTFITTERS MAGAZINE HOLDER, WALTON FORD POSTER, MAYBELLINE COLOR DRAMA LIP CRAYON, TOPSHOP FUNNEL NECK JUMPER, GANNI LEATHER JACKET, SARI BLANKET, FLOWERS, GERHARD RICHTER POSTER, ACNE STUDIOS SNEAKERS

 

[show_shopthepost_widget id=”657606″]

 

Det er den tid på året, venner. Det nærmer sig med hastige skridt og om nu kun ti dage oprinder dagen, som absolut er en af mine yndlingsdage på året. Den 19. april, bedre kendt som min 23 års fødselsdag er hamrendes nær og derfor synes jeg tiden er moden til at jeg smider et par ønsker på plakaten.

Et par af de sager, jeg ønsker mig i disse dage, er sager til mit værelse – i særdeleshed et par flotte plakater, nu jeg endelig har fundet ud af hvad jeg skal pryde min store, bare væg med. Et par andre sager har været på listen længeGannis blå velourstøvler og Acnes Adriana sneaker i sølv, som jeg er helt tosset med! Derudover mangler jeg et par gode basissager i garderoben – min gamle Mads Nørgaard-læderjakke fra 2008 er slet ikke hvad den har været(som for eksempel hulfri) og så er det gået op for mig at jeg ikke ejer en ordentlig hvid rullekrave, der sidder til – tosset i denne rullekrave tid, alligevel, hva’?

En sidste ting, jeg vil fremhæve er en ny sag, jeg er blevet gjort opmærksom på ret nyligt af Mette fra Marie & The Make Up, nemlig Maybellines Color Drama læbestift i blyantform, der skulle være helt vidunderlig. Super mættet af farve, nem at bruge og i de fineste farver – hvorfor ikke tilføje lidt til læbestift-samlingen?

Hvad går I og ønsker jer?