Første skoledags-striber

outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger stripe photo emma silke-5collage2

outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger stripe photo emma silke-4-2 collage3

outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger stripe photo emma silke-5collage1

outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger stripe photo emma silke-4-2 collage1

outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger stripe photo emma silke-4-2 collage2 LIPS: L’OREAL 330, SKIRT & JUMPER: GINA TRICOT, BAG, SHOES & BELT: SECOND HAND

Første skoledag oprinder for mange i dag, men for mig var det i mandags og hvad angik mit outfit, havde jeg valgt at gå all in på striber. Jeg synes det er sjovt som man – i hvert fald jeg – tænker ret meget over hvordan man fremstår første gang man møder nogen. Jeg vidste at jeg skulle have farver på, alt andet ville være kriminelt! Jeg skulle også absolut hoppe i en nederdel eller en kjole, der udgør essensen af hvad jeg selv synes min stil er. Samtidigt skulle det ikke blive for pussenusset. Så jeg endte med at køre stripe-mania, for at skabe et interessant, feminint og sjovt look. Jeg er selv vild med kombinationen af striber på flere leder!

Hvad synes I?

 

 

outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger stripe photo emma silke-5collage3

foto af Emma Silke