fortællinger om fremragende frakker

ALL COATS FOUND AT ASOS MARKETPLACE

Man kunne tro at jeg, nu hvor der virkelig er ved at blive brug for det, havde fundet mig en frakke til denne vinter. Og så kunne man tro om igen. Jeg har simpelthen endnu ikke fundet den perfekte kropsvarmer endnu og jeg bliver mere og mere desperat som temperaturen stille kryber længere og længere nedad. For at forsøge at redde mig ud af problemet, har jeg derfor været et smut forbi ASOS Marketplace for at kigge på second hand-frakker i alle afskygninger. Jeg har allerede forelsket mig i et par stykker og kan slet ikke lige overskue at vælge hvilken jeg bør klikke hjem: jeg er farligt tæt på at anskaffe mig både den pink pelsfrakke, den gyldne bomber og den lange, lilla trench.. desværre er der bare nogle ting, der sætter en stopper for hver og en af de skønne frakker: 1. Den pink pelsfrakke er perfekt, lige udover det faktum at den er så bredskuldret at jeg vil komme til at se forholdsvist underlig ud i den, min spinkle og korte statur taget i betragtning. 2. Den gyldne bomber er ligeledes perfekt, lige med den undtagelse, at den højst usandsynligt er speciel varm. 3. Den lilla trench har samme dilemma som den pink pelsfrakke – brede skuldre, hvilket får mig til at tvivle på om jeg kommer til at se virkelig underlig ud i den. Åh, hjælp mig frakke-gud, kom mig til undsætning! Jagten på den perfekte frakke er stadig i gang. Hvilken jakke kan I bedst lide af disse ni?

You might think that now when the need of it is really here, I would have found myself a coat for this winter. And then you might want to think again. I simple just haven’t found the perfect body warmer yet and my desperateness is growing more and more as the temperature quietly creeps further and further down. To try to save myself from this problem, I stopped by ASOS Marketplace to look for second hand coats of all kinds, and did I find them. I already fell in love with a couple of coats and I just can’t decide which one to click home: I’m dangerously close to getting both the pink fur coat, the golden bomber and the purple trench.. unfortunately a couple of factors are preventing me from buying them anyway: 1. The pink fur coat is perfect right besides from the fact that it’s broad shouldered and will make me look kind of weird, considering my slender and short stature. 2. The golden bomber is perfect as well, but super warm? I think not. 3. The purple trench has the same problem as the pink fur coat – broad shoulders that makes me doubt if it’ll flatter me or not. Oh, dear god of coats, please help me, come to my rescue! The hunt for the perfect coat is still on. Which coat is your fave of the nine I found here?