fredagens

outfit august nemesis babe-4 outfit august nemesis babe-1 outfit august nemesis babe-5 outfit august nemesis babe-3 outfit august nemesis babe-2 outfit august nemesis babe-6LÆBER: REBEL FRA MAC, NATKJOLE: ARVESTYKKE, DENIMJAKKE: SECOND HAND, SKO: NASTYGAL SHOECULT

I går var jeg hoppet i nok det mest “I woke up like this”-outfit jeg nogensinde har haft på.. Ikke desto mindre var jeg også helt tosset med det!

Da jeg stod op smed jeg nemlig det nemmeste på, jeg kunne: en natkjole og en lækker denimjakke. Jeg beholdt mit hår i de fletninger, jeg havde sovet med og sprang på cyklen mod en park, hvor jeg mødtes med min kæreste til morgenmads-picnic – hyggeligt? Det tror jeg nok! Derefter stod den på outfit-fotos, en tur på biblioteket og så brætspil resten af dagen med en god portion venner.

Selvom outfittet er så simpelt, er jeg ret vild med det – den fine silke-natkjole, jeg arvede fra min mormor er den perfekte kontrast til en 90’er-agtig denimjakke om livet og et par rodede fletninger.. Og så læber i min absolutte yndlings-farve for at give det afslappede og cool look en damet kant.

Hvad synes I om det?

 

SHOP MIT LOOK: 
[show_shopthepost_widget id=”188662″]