fugle og farver

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Da jeg var i London, kom jeg forbi den fineste lille papirsbutik, hvor jeg fandt en fantastisk malebog med fugle. Måske virker malebøger som en barnlig ting, men jeg så det som en god mulighed for både at hygge mig med mine uendelige mængder af farveblyanter og for at få leget med og afprøvet nye farvekombinationer. Jeps, jeg ser denne malebog som den perfekte mulighed for at blive inspireret og  få nye idéer til outfits og farvekombinationer – så I går eftermiddags gik jeg i gang og har ind til videre fået farvet disse fugle. Det er virkelig en skøn følelse, når man fik en ny idé til en af fuglene og fik prøvet farverne af. Jeps, en eftermiddag i selskab med en god kop te, lækker musik og en malebog kan virkelig anbefales! Hvad synes I om malebogs-idéen – og hvordan jeg har farvet fuglene?

When I was in Lodon, I came across this cute little papershop, where I found an amazing colouring book with birds. Maybe a colouring book may seem like a childish thing, but I saw it as a great opportunity to both have a nice time colouring with my infinite amounts of coloured pencils and playing with an tying out new colour combos. Yep, I see this colouring book as the perfect opportunity for me to to get inspired and get new ideas for outfits and colour combos. So yesterday afternoon I got started and so far I’ve coloured the birds above. It’s such agreat feeling when you suddenly get a new idea for a bird and a colour combo that needs to be tried out. Yep, an afternoon accompanied by a good cup of tea, nice music playing and a colouring book really is recommendable! What do you think of the colouring book-idea – and the way I coloured the birds?