garderobe-favoritterne

 

Efter et par af jer har spurgt om et indlæg med mine garderobe-favoritter fik I virkelig sat mit hoved i blød. Over de seneste år har min garderobe vokset sig til en enorm størrelse og jeg har små historier til alt i garderoben. Jeg har det med at huske dage alt efter hvad jeg havde på, så I kan tro der hænger mange historier i garderoben. Dog har det vist sig at de ting, jeg endte med at fotografere til indlægget her, ikke har én specifik historie omkring hvornår jeg havde det på og hvad jeg lavede den dag – simpelthen fordi jeg går så meget med de items at de har oplevet en hel masse sammen med mig.

Forresten – kunne I være interesseret i at læse indlæg med de historier, jeg har tilknyttet nogle af mine favorit-items fra garderoben med specifikke historier? Jeg er personligt vild med de historier, der knytter sig til tøj og synes det kunne være fint at dele med jer!

 

favorite items in wardrobe-3  Mine vintage Love Moschino-bukser er noget af det bedste jeg ejer. For det første sidder de som en drøm, er vidunderlige at have på og så er det de fineste bukser jeg nogensinde har ejet. Jeg elsker når tøj er så interessant at man ikke kan lade være med at kigge på det og undersøge det og sådan er netop bukserne her.
Mit wrap-skirt i denim fra Asos har virkelig reddet mig fra en masse tøjkriser i forhold til at jeg kun har ejet den i et halv år – med hvilken som helst t-shirt, strik eller skjorte er den formidabel – enkelt nok til at gå med alt med alligevel med detalje nok til at spille en signifikant rolle i et outfit. Perfekt!

 

favorite items in wardrobe-4 Min hummer-strik er en af de ting, jeg altid kan hoppe i, hvis jeg ikke ved hvad jeg skal tage på. Den gør mig glad og alle omkring mig lægger altid mærke til den – en slags festens centrum og samtalestarter af en trøje at være og det at jeg selv har broderet skaldyret på giver den naturligvis lige den tand mere affektionsværdi!
Min blå, printede grnbrugs-bluse er også en evig vinder, som jeg altid føler mig smart i. Jeg fik den af en veninde i gave efter at have sagt at jeg gerne ville købe den af hende og siden da har den været et hit hver gang jeg har haft den på.

 

favorite items in wardrobe-5 Her har vi noget, der måske er en midlertidig ting, måske en evigt-varende ting: min samling af silketørklæder, som oplever vokseværk lige for tiden. Jeg er begyndt at elske at peppe et outfit op med et silketørklæde og jeg udvider når jeg kan med tørklæder i flere farver, der passer til hvert et outfit – det blå og hvide er dog det jeg bruger mest, da det går til alting. Alle mine tørklæder på nær det øverste(som er Love Moschino) er forresten fra genbrug.

 

favorite items in wardrobe-2 Er der to kjoler, der altid får mig til at føle mig sim en million er det disse to genbrugskjoler, som jeg begge købte sidste år. Den røde halvfjerdser-kjole var et sats, jeg tænkte kunne være det bedste i verden eller få mig til at ligne en mormor. Heldigvis var tilfældet det første og jeg føler mig både smuk og cool i den – og så kan den virkelig redde en kedelig dag ved at peppe humøret lidt op når den kommer på.
Min stribede sailor-kjole er også en jeg hopper i på dage, hvor jeg har brug for at lækkert outfit for at få humøret og selvtilliden lidt op – den sidder formidabelt, er fin og vintage-agtig, plus den tiltrækker komplimenter i massevis!

 

favorite items in wardrobe-1 Hvad angår overtøj er et af de evigt sikre hit den blå falske pels, jeg købte i en genbrugsbutik for halvandet år siden. Udover at den er varm og blød, er den sindssygt sej og jeg føler mig altid lige en tand mere cool så snart pelsen kommer på.
En af de tasker, jeg altid bruger, når jeg vil give mit outfit et lækkert vintage-twist er min brune skuldertaske, der er så enormt rummelig at det ikke er til at fatte. Derudover tror jeg også det er en af de mest elegante genbrugs-tasker jeg ejer.
Sidst men ikke mindst kommer den turkise beret, jeg købte i en genbrug for at bruge den nytårsaften. Jeg er helt gakket med turkis og hatten her er tit med til at give mit outfit en ekstra tand af fransk chic og lidt ekstra farve, hvilket absolut ikke er at kimse af!

 

 

Hvad er jeres garderobe-favoritter? Og hvilke ting I min garderobe er I mest vild med?