gårsdagens: 90’er bikertøs

?

LEATHER JACKET: MADS NØRGAARD SS08, MICKEY TEE: H&M, JEANS: WONHUNDRED

? ?

Da jeg var til fødselsdagsfest i går aftes gik jeg lidt efter at ligne en 90’er trashy bikertøs. Jeg synes selv det gik rimelig okayog jeg havde også mine nye sorte stilletter på 😉 mht. det trashy kan man sige at det blev endnu bedre i løbet af aftenen, da min veninde spildte cider i øjet på mig,så min makeup løb ned af ansigtet. knap så charmerende, men det passede da til mit tema for mit outfit, haha 🙂
To a birthday party last night I went for a 90’s trashy bikergirl-look. I think it went pretty good, and I also wore my new black stillettos again 🙂 concerning the trashyness, it got better during the evening: my friend spillt a cider in my eye, so my makeup ran down my face. Not too charming, but it went good with the theme of my outfit, haha 🙂