Get the look: Arthur Arbesser

arthur arbessergetthelook

For lidt over en måned siden spottede jeg en designer, jeg ikke før har kendt til, ved navn Arthur Arbesser. Jeg blev komplet forelsket i udtrykket i hans seneste efterårskollektion. Men efter et kig på forhandlere på hans website, kunne jeg også straks se, at jeg nok ikke ville få fingrene i et Arbesser-item bare lige sådan..

Og derfor har jeg fundet på en nye indlægs-type ved navn “Get The Look” – det er ganske simpelt, en lille shoppe-guide til hvordan man kan stjæle stilen fra kollektioner, modeserier eller stilikoner, som umiddelbart virker ret langt fra hvad man lige har mulighed for. I øjeblikket har jeg kun Arbesser-kollektionen med på vognen. Men jeg tænkte mig også at I skulle kunne have medbestemmelse her, så i så fald I har en kollektion, en modeserie eller en person I hammergerne vil have inspiration til at bruge i jeres egen stil, skal I ikke tøve med at melde dem til “Get The Look”-service(også kendt som kommentarfeltet i dette indlæg).

Lad os kigge på mine favorit Arthur Arbesser-looks og hvordan jeg tænker at trække inspiration fra dem!

getthelookgreenDONEsilver [show_shopthepost_widget id=”690541″]

Ikke overraskende har det komplette sølvlook sat sig på toppen af mine favoritlooks fra kollektionen. Jeg ejer en del sølvtøj – som i tøj og ikke bestik – men har aldrig overvejet at bruge flere sølv-items på samme tid. Den stive sølvskjorte med dertilhørende nederdel er et vidunderligt sæt og heldigvis er der masser af sølvsager at finde hos både Asos, Topshop og hos Monki, så man kan genskabe looket til en ganske fin pris selv!

 

getthelookgreenDONE [show_shopthepost_widget id=”690546″]
Kombinationen af en sølvfarvet jakke over en hel tildækket rullekrave-kjole synes jeg er skøn! Alt Man kan skrue op og ned for festligheden ved outfittet – en pink kjole under en sølv parka giver et superfedt og festligt look, mens en hvid, assymetrisk kjole under en sølv regnjakke giver et spacy street look, som jeg er helt tosset med!

get the lookDONENOPRINT [show_shopthepost_widget id=”690551″]

Nu, hvor jeg stadig er i lære hvad angår lag på lag-looks er dette look hos Arbesser perfekt! Ofte bliver lag på lag-looks holdt i neutrale farver, men hos Arbesser er looket sammensat af en farvestrålende jakke, en løs hvid tunika og et par printede bukser, der giver looket en ekstra dimension. Jeg er hooked!

 

Hvilket look er dit yndlings?