Get the look: Oh Land

OH LANDD
En dame, I allerede har mødt på bloggen en enkelt gang og som både inspirerer mig kunstnerisk, kreativt og modemæssigt og fylder mine øregange for tiden, den vidunderlige Nanna Øland, aka Oh Land, har jeg valgt at tage under kærlig behandling i denne omgang Get The Look. For tiden optræder hun nemlig i en mindre dokumentarserie ved navn Destination Oh Land(som er formidabel! se den HER!) hvori vi, udover et indblik i hendes liv også får et kig på hendes lækre hverdagsstil.

Jeg har snuppet et par screenshots af mine yndlingslooks fra serien – som derfor er lidt slørede – og giver en lille shopping guide til hvordan du kan Oh Land-ificere dit look!

 

OH LAND GET THE LOOK1DUNGAREE, HAT, TOP, BALLERINAS

 

Til et afslappet arbejdslook tilsætter Nanna altid en eller anden legesyg kant – for tiden står den på små hatte, der går superfint med pixie-frisuren og endnu et tegn på hendes gåpåmod hvad angår at holde hendes påklædning sjov og ikke al for alvorlig, står den naturligvis på et par glimmersko til et ellers neutralt look.

 

[show_shopthepost_widget id=”740581″]
OH LAND GET THE LOOKSHIRT, SOCKS, HAT, SKIRT, JACKET

 

Nanna har det med at sammensætte de fineste hverdagslooks, der, selvom de virker ret basic, er både ret interessante og gennemtænkte. Her kører hun et yndigt skolepige-agtigt look med et kort skørt og lange strømper tilsat overdele i pastelfarver.

 

[show_shopthepost_widget id=”740591″]

 

 

OH LAND GET THE LOOK2BAG, TOP, SKIRT

 

En tredje ting Nanna er vidunderlig til, er at bruge farver – om det så er flere eller en enkelt. Hun ser formidabel ud i komplet pastelblå og bruger farven til at sætte fokus på teksturer og forskellige materialer i outfittet.

 

[show_shopthepost_widget id=”740551″]

 

 

 

HUSK AT DET SIDSTE AFSNIT AF DESTINATION OH LAND SENDES I AFTEN KL. 21:30 PÅ DR3!