giveaway: den ultimative fødselsdagsgave

marie myrhøj my jensen nemesis babe birthday -2 marie my birthday giveaway nemessis babe-2 marie myrhøj my jensen nemesis babe birthday -3 marie my birthday giveaway nemessis babe-1 marie my birthday giveaway nemessis babe-3

Som jeg teasede lidt for i går er i dag dagen, hvor du kan vinde den ultimative fødselsdagsgave til en værdi på over 3000kr i anledning af min fødselsdag i går – man skal dele sine glæder hvor man kan, ikke sandt?

For at vinde den formidable fødselsdagsgave – en økologisk t-shirt, tørklæde, solbriller og make-up fra Monki, en skøn sweater fra 2nd Day, en nøglering fra Stine Goya, Hverdagsglamour-bogen fra Emily Salomon og et hudplejesæt fra Purely Professional – skal du gøre følgende:

Kokurrencen kører i en uge – indtil tirsdag d. 26/4 og vinderen trækkes tilfældigt torsdag d. 28!

Sæt i gang!


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “giveaway: den ultimative fødselsdagsgave”

 1. Signe Avatar
  Signe

  Min bedste fødselsdagsoplevelse var det år jeg var på udveksling i Canada, og jeg holdt fødselsdag/afskedsfest for alle mine venner. Det var en rigtig ‘roller coster ride’ af følelser, men det var den perfekte slutning på et skønt år.

 2. Anne Dahl Avatar
  Anne Dahl

  Den bedste fødselsdags oplevelse jeg har haft var tilbage i 2013, hvor jeg var vendt hjem efter lidt over halvandet år i USA. Min far og bedste veninde havde planlagt et surprise party for mig, med alle mine venner og min familie. Min veninde havde inviteret mig ned for at se hendes lejlighed, som jeg endnu ikke havde set, derefter inviterede min far os på banan kage, så vi cyklede op til mine forældre. Det skal siges at rigtig mange var dukket op, men det var så gennemført at ingen holdt parkeret på vejen, der var ingen ekstra sko og jakker i gangen, så jeg fattede ingen mistanke. De havde dog begået den fejl, at lukke indtil stuen fra gangen af, men IKKE lukket fra gangen og ind i i køkkenet, som fører videre ind i stuen, så jeg gik den vej igennem og da jeg nåede stuen skreg 15+ mennesker “SURPRISE”, aldrig har været mere overrasket og en smule skræmt. Jeg fik et chok, skreg og løb ud i køkkenet, hvor det så slog mig og jeg begyndte at græde af glæde. Det var den bedste mix af velkommen hjem- og fødselsdags fest nogensinde og jeg vil aldrig glemme det.

 3. Michala Avatar
  Michala

  Min bedste fødselsdag var for 4 år siden, da jeg var på sprogskole i Beijing, og blev fejret to dage i træk af alle de søde mennesker jeg havde mødt dernede. Et par dage efter tog jeg hjem og blev fejret af min familie og danske venner efter jeg ikke havde set dem i næsten et år.

 4. Frk Bjerre Avatar
  Frk Bjerre

  jeg har fødselsdag den 10 januar. En tid på året hvor man ofte er mættet af familiekomsammen, hvor folk (primært skoler) er på skiferie og hvor man altid kan være sikker på at have en eksamen eller 3 når man er universitetsstuderende. Så de sidste 6 år har den stået på eksamenslæsning eller eksamener. Så vi skal helt tilbage til min 10 års fødselsdag for at få mit bedste minde. Jeg har altid været en lille nørd og da jeg selv måtte bestemme hvad jeg ville lave på min fødselsdag, besluttede jeg mig for en udflugt for hele familien til strandningsmuseum st. George i Thorsminde (Vestjylland!)… Bare dét selv at måtte bestemme, var jo selvfølgelig en kæmpe del af dagen, når man er 10 år.. Har faktisk ingen anelse om hvorfor den dag og den udflugt var så fantastisk som jeg mindedes, men den følelse jeg får op i kroppen når jeg tænker tilbage, er ihvertfald helt fantastisk..

  Tillykke med dagen igår

 5. Maria Avatar
  Maria

  ej altså, er helt vild med kaktus-printet fra Monki!! STORT TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN!! Det er altså noget af det aller mest hyggelige.
  Jeg tror, at et rigtig dejligt fødselsdagsøjeblik var da jeg blev 20. Hele min familie inkl. babyer kom på besøg en søndag, hvor mine søde venner og kærester havde sørget for brunch og fødselsdagsboller. Det havde sneet virkelig meget, så efter at have spist en masse gik vi tur i sneen med baby på kælketræk. Det var simpelthen SÅ hyggeligt, og SÅ dejligt at have folk samlet om en!
  Kh Maria

 6. Philippa Lund Avatar
  Philippa Lund

  mit absolut bedste fødselsdagsminde var min 19 års fødselsdag. jeg havde året inden haft den helt store 18 års fest i et lejet lokale og alt det lir, hvilket var fantastisk, men der var nu noget helt specielt over at holde en fest derhjemme for mine bedste venner i hjembyen og udefra. det er var super hyggelig aften/nat hvor vi endte med at lave pandekager kl 5 om morgenen inden vi dejsede om inde i min stue! Der er intet som at opleve sine venner fra forskellige steder ave det sjovt sammen på kryds og tværs! Tillykke med fødselsdagen, marie, jeg håber at du havde en lige så god oplevelse!

  – Philippa

 7. Caroline Avatar
  Caroline

  Jeg tror faktisk, min bedste fødselsdagsoplevelse var sidste år: Jeg har boet alene de sidste to fødselsdage før denne, så det har være en lidt tam oplevelse, når jeg er vågnet op alene og taget på arbejde. Men nu bor jeg sammen med en veninde, som stod op og lavede morgenbord og sørgede for sang og flag fra morgenstunden af! Det var virkelig skønt – lidt som at være 10 år igen 😉

 8. Anne Sofie Avatar
  Anne Sofie

  Jeg har fødselsdag d. 17. marts, og jeg blev 18 år på studierejse med min søde gymnasieklasse 2.z i byernes by Paris. Vi havde høj solskin, gode venner og kolde øl, og jeg husker det som om jeg blev fejret et helt døgn. Til midnat lavede baren vi var på lagkage med lys i, og jeg fik en lapdance af en af drengene fra min klasse. Det er den eneste gang, jeg har været i Paris, men mindet om ungdommens kådhed og den smukke by vil for evigt stå lysende klart med mit fødselsdagsminde.

 9. Cecilie Avatar
  Cecilie

  For det første ønskes du stort tillykke med fødselsdagen! 😀 Jeg håber du havde en dejlig dag! Jeg har det på samme måde som dig, og elsker derfor at fejre min fødselsdag. Der er mange gode minder, men det der står tydeligst som mest specielt var da jeg var på udveksling, og dem jeg mødte der fejrede mig hele dagen. Det var virkelig godt! 😀

 10. Nathalie Avatar
  Nathalie

  Min bedste fødselsdagsoplevelse har været for 3 år siden, hvor min fødselsdag blev til en fødselsdagsweekend. Havde fødselsdag en fredag, så den bød på frokost-grill-hygge med en masse dejlig piger fra studiet og videre i fredagsbar på mit studie, hvor fejringen fortsatte. Næste dag fik jeg besøg af min far og søster, der kom for at besøge mig og fejre mig med spisning og hygge. Søndagen blev herefter brugt sammen med den resterende del af familien, der også kom og fejrede mig. Så en hel weekend fyldt med fødselsdag, hvilket er lige efter mit hoved, så meget som jeg holder af fødselsdage! 🙂

 11. Pia Sroka Avatar
  Pia Sroka

  Min bedste fødselsdags oplevelse var da jeg fyldte 30 år,min kæreste og børn haved sat flag op,og lagt en rød løber foran huset som overraskelse, den holdt vi sankt hans aften med bål og grillning i haven, det var så godt vejr, så vi kunne sidde ude hele aftenen og natten,det var så hyggeligt. 🙂

 12. Sophie H. Avatar
  Sophie H.

  Mit bedste fødselsdagsminde er fra dengang, hvor jeg gik på efterskole. Jeg havde fødselsdag den sidste weekend inden sommerferien og dermed slutningen på det bedste år i mit liv (hidtil). Mine forældre skulle til bryllup og jeg ville derfor ikke komme til at se dem på min fødselsdag. Derfor ringede min mor til mig for at ønske tillykke og mens vi snakkede, var der en som prikkede mig på skulderen. Det var så mine forældre, som havde valgt at køre ind forbi. Det var så dejlig, og gjorde mig meget glad (derudover medbragte de min yndlingskage JORDBÆRTÆRTE). Senere på dagen overraskede min mormor og morfar, som havde kørt 1.5 time, mig. Og til aftensmaden havde mine veninder bagt en kage til mig med 17 lys og alle sang for mig. Dette var ikke en tradition at man gjorde sådan til fødselsdage, så derfor var det bare så fantastisk! Resten af aftenen stod på hygge med mine veninder.
  Det var virkelig den bedste fødselsdag med så mange gode minder<3

 13. Amalie Scheel Nielsen Avatar
  Amalie Scheel Nielsen

  Da jeg blev “bortført” af min veninde dagen inden min fødselsdag med bind for øjnene og ingen anelse om, hvor vi kørte hen – da bindet blev fjernet stod alle mine allerbedste venner på min alleryndlingscafé. Dét gav ægte lykkesommerfugle i maven <3

 14. Pernille Kjær Avatar
  Pernille Kjær

  Min bedste fødselsdagoplevelse må være da min søster blev født. Jeg kan faktisk ikke huske det, da jeg kun var 3 år gammel, men min mor har fortalt, at jeg gav hende hånden og sagde, “Hej Rikke, jeg hedder Pernille, og jeg er din storesøster”. Hun er den bedste gave, mine forældre nogensinde har givet mig.

 15. Caroline Avatar
  Caroline

  Hvor er det en vidunderlig måde at fejre fødselsdag på!! En af mine bedste fødselsdagsoplevelser var i år, da jeg blev 19. Jeg blev student i sommer og arbejder nu i en vuggestue og glædede mig til en fødselsdag, der skulle være anderledes end alle de forrige, når man nu ikke skulle dele kage ud og synge fødselsdagssang som man altid gør i skolen. Heldigvis blev min fødselsdag mindst lige så festlig som den plejer, da både mine søde kollegaer og ISÆR vuggestuebørnene kender vigtigheden at at holde en ordentlig fødselsdag!

 16. Franciska Brodersen Avatar
  Franciska Brodersen

  Hej Marie, skud ud til dig og din fantastiske stil og garderobe <3
  Min bedste fødselsdag var nok noget så klassisk som min 18-års fødselsdag. Jeg havde næsten lige mødt min kæreste, og han var med til morgenvækning ved lyserødt opdækket bord, og det var bare så fint at have ham med på min store dag. Om aftenen holdt jeg havefest for mine gymnasievenner, vejret var heldigvis rigtigt godt, så vi var ude i haven og chille hele natten. Nogle gutter fra mit gymnasium havde et partyband, og de havde spurgt, om de måtte spille, så de optrådte med diverse klassiske hits som "September" og "Jeg tar' imod" med Thomas Helmig, og der blev danset på græsset til denne udendørs koncert. Det var virkeligt en god fest, og det var så dejligt at alle mine gode venner var der til at fejre mig – og se min nye kæreste 😉

 17. Laura Avatar
  Laura

  Til min 18-års fødselsdag havde min veninde lavet en scrapbook til mig. Hun havde taget kontakt til mine nærmeste venner og spurgt “hvad er det bedste ved Laura?” og hver person havde så deres egen side med deres svar og billeder af mig og dem. Det var den smukkeste gave jeg nogensinde har fået og der var ikke et øje tørt. Hvis jeg har en dårlig dag, kan jeg altid kigge i bogen og så kommer jeg automatisk i meget bedre humør. Gaven er også et bevis på, at det ikke altid er den dyreste gave, der nødvendigvis er den bedste 🙂

 18. Lise-Lotte Avatar
  Lise-Lotte

  Virkelig fint med en fødselsdagsgave til en læser 😀
  Min bedste fødselsdagsoplevelse var min første fødselsdag med min nuværende kæreste (tror jeg blev 22). Vi sad i sofaen og så film, og da klokken passerede midnat, kom han ind med en lille skål med Stjernemix (min yndlings) og en lighter, jeg skulle puste ud. Det var lidt åndssvagt, men også virkelig sødt, og det beskriver vores forhold meget godt 😉

 19. Barbara Avatar
  Barbara

  Først og fremmest et forsinket tillykke 😀

  Jeg havde den sjoveste fødselsdagsoplevelse sidste år, da jeg holdt min 25 års fødselsdagsfest! Jeg havde inviteret gode venner og familie, og der gik ikke længe før der var godt gang i festen.. I al min gensynsglæde med nogle gamle venner og sikkert også lidt fuldskab, undrede jeg mig slet ikke over hvad de fleste af fyrene lavede, da jeg sad i stuen med pigerne. Det gik heller ikke op for mig da jeg hentede ting i køkkenet, hvor de fleste fyre stod og snakkede, at der kom flere og flere balloner rundt på gulvet. Alt dette stod på i et godt stykke tid af aftenen, men da jeg igen skulle på toilet senere, som så mange gange tidligere pga. min lille partyblære, åbnede jeg døren til et toilet propfyldt af balloner, som fløj ned i ansigtet på mig. Jeg var målløs men også flad af grin 😀 Dette var deres søde erstatning for kanel og jeg elskede det! Resten af aftenen havde man balloner til knæerne når man skulle på WC haha.

 20. Amanda Avatar
  Amanda

  Det må være her i år til min 18 års fødselsdag.
  Jeg troede at jeg bare skulle ud og spise med mine forældre, men så endte jeg med at blive overrasket af mine skønne veninder på restauranten og at det så i virkeligheden var dem jeg skulle spise med.
  Er aldrig blevet så glad og overrasket før 🙂

 21. Ann-Sofie Avatar
  Ann-Sofie

  Hej Marie,

  Stort tillykke med fødselsdagen i går, jeg håber, at du havde den dejligste dag!
  Min bedste fødseldagsoplevelse har været sidste år og i år, da jeg som skilsmissebarn har oplevet på mine to sidste fødselsdage, at det godt kan lade sig gøre at forene familien, selvom ens forældre er skilt. Det har ikke nødvendigvis været de bedste fødselsdage, men det har været en god oplevelse at blive bekræftet i, at skilsmisse ikke skal ødelægge en dag som fødselsdage, da det for mig er en rigtig vigtig dag, hvor jeg ønsker dem omkring mig, som jeg elsker.

  Venlig hilsen
  Ann-Sofie

 22. Nina Avatar
  Nina

  Åh det må være min 18 års fødselsdag hvor hele dagen virkelig handlede om mig! Den startede ud med brunch og champagne hjemme hos mine forældre med hele familien, unge som gamle, og sluttede næste dag i jomfruanegade med drinks og min bedste venner. Sikke en dag!

  Håber også du havde en fantastisk dag, du var i hvert fald rigtig fin i go morgen Danmark! 😉

  Hilsen Nina

 23. Katarina Nielsen Avatar
  Katarina Nielsen

  Jeg havde fødselsag samme dag som der var premiere på min efterskoles musical sidste år. Alle elever stod opppe på scenen efter musicalen var færdig. Vores forstander stod og snakkede om musicalen og lige pludselig blev det nævnt at jeg havde fødselsdag, jeg blev skubbet helt foran og alle i hele salen sang fødselsdagssang for mig. Jeg blev så overrasket og glad at jeg stod der midt i det hele og græd, det var så fedt og sødt planlagt af mine venner.

 24. Anna Avatar

  Jeg fejrer ikke fødselsdage særlig stort, men husker tydligt dengang jeg fik billetter til Sister Act musicalen – i Wien! Min mors familie bor i Østrig og jeg ser dem normalt kun i sommerferien så det var bare super hyggeligt at komme derud med min mor, mormor, tante og yndlings kusine! Udover det elsker jeg selvfølgelig både Sister Act og musicals, så det var jo et sikkert hit hehe.

 25. Agnethe Nielsen Avatar
  Agnethe Nielsen

  Først vil jeg lige komme med et forsinket tillykke! Jeg har mange gode fødselsdagsmomenter, men tror et af de bedste var da jeg som nyfyldt 9-årig midt i gaveåbning og morgenmad på sengen, fik besked om, at vores fremtidige hundehvalp netop var kommet til verden! Det var en ret vild morgen, som jeg aldrig glemmer 🙂

 26. Karla Sørensen Avatar
  Karla Sørensen

  Jeg har fødselsdag i sommerferien, så jeg har en masse gode fødselsdage fra mine rejser. Men den jeg husker bedst, må nok være min 13 års fødselsdag. Jeg var på højskole med min bror og mor. Til morgensamlingen blev der fortalt, at jeg havde fødselsdag, og så fik jeg sunget fødselsdagssang af 250 mennesker. Derudover fik jeg min første rigtige pakke med posten, selvfølgelig fyldt med slik, og en lille parafume, jeg stadigvæk har, og elsker. Lige så meget som den dag!

 27. Isabella Andrea Avatar
  Isabella Andrea

  Stort tillykke med dagen!
  Min bedste fødselsdags oplevelse var sidste år, jeg skulle arbejde hele dagen i Aarhus (Jeg bor i Aalborg.) Da jeg stort set var ved til at stige på toget hjem, ringer min mor og siger at hele min nærmeste familie altså står næsten lige udenfor stationen. Jeg bliver så rørt over at de er kørt den lange vej efter mig, så jeg ikke skulle bruge resten af min fødselsdag i et tog. Jeg fik da også både blomster, gaver og mad på min yndlingsrestaurant i byen:-) Det var så skønt at blive overrasket på den måde, det betyder så meget for en;)

 28. Ida Elisabeth Avatar
  Ida Elisabeth

  Min bedste fødselsdag var, da jeg fyldte 17. Jeg fik latterligt mange hjemmelavede gaver af min lillesøster på dengang 7 år, og det var simpelthen bare lykken at modtage eksempelvis børnetegninger. Kan huske, at jeg slæbte de hjemmelavede gaver med i min skoletaske og stolt viste frem til mine venner på gymnasiet 🙂

 29. Kia Avatar
  Kia

  Sikke en fed giveaway du har fået stykket sammen der! Stort tillykke! Jeg har fødselsdag i sommerferien, så jeg har faktisk haft rigtig mange helt fantastiske og specielle oplevelser! Den første og måske bedste, var nok da jeg fyldte ni og var i Ghana for at besøge min farfar. I den lille landsby vi var i, var de ikke vandt til at fejre fødselsdag, så der blev holdt en kæmpe fest. Over 50 mennesker jeg ikke anede hvem var, var mødt op for at se, hvad det var for noget, og der blev danset og spillet tromme, og en ged blev slagtet til lejligheden. Selvom det efterhånden er en del år siden, står det stadig helt klart i hukommelsen, for dét var godt nok en vild og helt speciel oplevelse! En anden fantastisk fødselsdag, var da jeg fyldte 18 og var på interrail med en veninde. Vi havde fået aftalt det sådan med tre andre veninder, der også var ude at rejse, at vi alle skulle mødes i Paris på min fødselsdag. Så der mødtes vi lige til drinks og croissanter! Meget magisk! Det var næsten som taget ud af en film!

 30. Sidsel Sofie Avatar
  Sidsel Sofie

  Uh jeg havde også fødselsdag i går! Den 19. April er den bedste dag på året (udover jul) !!
  Jeg tror min fødselsdag i går har været den fødselsdag hvor jeg har fået den bedste overraskelse egentlig. Jeg er lige vendt hjem efter at have boet og taget et engelskkursus i Singapore inden jeg skal starte på uni igen til september. Det har derfor været nogle dage med meget blandede følelser fordi jeg er rejst fra nogle af mine allerbedste venner og min ynglingsby, jeg har ikke rigtig vænnet mig til at være i Danmark endnu 🙂
  Men igår på min fødselsdag fandt jeg det fineste lille kort fra min taiwanesiske veninde hvor hun minutiøst har skrevet alle vores oplevelser sammen ned og alle de ting hun synes er godt ved mig og min personlighed og hvor glad hun er for at vi er venner – simpelt hen så sødt 🙂
  Og fra mine forældre fik jeg en ny symaskine så jeg kan fortsætte og udvikle min hobby med at designe og sy tøj og boligting – de ved hvad der skal til for at gøre mig glad 🙂
  Perfekte overraskelser, som er det vigtigste på ens fødselsdag!

 31. Laura Avatar

  Jeg har fødselsdag i sommerferien og har fejret dagen så forskellige steder som Kroatien, Rom, Norge, Berlin og Gudenåen. Min bedste fødselsdag var dog i gode gamle Aarhus for et par år siden. Min bedste ven og jeg spiste rundstykker, lavede perleplader, gik i biografen, spiste pizza og tog i byen. Det var sådan en skøn dag med solskin og bare ben, og vi kunne gøre lige, hvad vi havde lyst til. Min seneste fødselsdag tilbragte jeg i Berlin, også med min bedste ven, men det regnede hele dagen, og så var det alligevel federe med lidt Aarhus-sol.

 32. Camilla Mikkelsen Avatar
  Camilla Mikkelsen

  Jeg har haft mange gode fødselsdage, men jeg tænker mest tilbage på den gang jeg fejrede min fødselsdag, med min bedste veninde, i Rom. Vi var på pubcrawl i byen, hvor vi fejrede mig og mødte en masse sjove mennesker. Det var en sjov aften 🙂

 33. Anna simper Avatar
  Anna simper

  Jeg elsker min fødselsdag og sidste år var den perfekt. Jeg fyldte 21 men tilbragte dagen son en på 81;) min kæreste vækkede mig og efter morgenmad gik vi en tur ind til byen. Her fik vi en iskaffe og et spil kort på en cafe hvorefter vi tog en tur i botanisk have og vækst husene 🙂 efterfølgende tog vi i føtex og købte en cheesecake. Da den var væk sov vi til middag xD det var en fantastisk afslappet og hyggelig dag som ikke kunne have været bedre 🙂

 34. Kathrine S Avatar
  Kathrine S

  Min bedste fødselsdagsoplevelse må være forrige år, hvor jeg fejrede fødselsdag på Mallorca med hele min familie med lækkert vejr, mad og pool! Nogen gange er det lækkert at have fødselsdag i sommerferien 🙂

 35. Ciara Avatar
  Ciara

  Jeg har fødselsdag den 23. december. Øv, tænker nogle. Det gode ved den dato er, at julen på en måde altid har handlet lidt om mig – noget jeg især nød som barn. Jeg fik gaver dagen før mine brødre. Jeg havde som regel juleferie på min fødselsdag. Min familie havde tid til mig. Men til gengæld var og er der sjældent ret mange venner der har tid til at fejre mig på dagen – de fleste har familietraditioner de skal pleje, og jeg er derfor ikke vant til fødselsdagsfester, byture og gæster. På min 25-års fødselsdag besluttede jeg mig for, for første gang, at prøve at samle alle de veninder jeg holder af til brunch 🙂 Dén dag ser jeg tilbage til som min første RIGTIGE fødselsdag.

 36. Laura // Stinusit.dk Avatar

  Mit bedste fødselsdagsminde var en sommerdag i min mormor og morfars sommerhus hvor jeg sov længe, som jeg altid gør når jeg er der, og fik solen i hovedet fordi den skinnede ind af vinduet. Og så kommer hele familien ind og synger fødselsdagssang for mig og giver krammere – så hyggeligt! Det bedste er at de har fået taget et billede af mig med det mest uglede hår nogensinde, så nu har jeg noget at huske dagen på 🙂

 37. Trine Avatar
  Trine

  Tillykke!! ☺️ Min bedste fødselsdag var for to år siden da jeg lige var blevet mor og bare var en tur ude at spise med min nyfødte datter og min kæreste. På en børnevenlig restaurant med fri mad til fødselaren. Ikke særlig meget glamour, men masser af kærlighed! Ingen kanel, men ren familiehygge til et forvirret og grådlabilt sind ❤️☺️

 38. petrea Avatar
  petrea

  Alle mine fødselsdage har været specielle på hver deres måde, men til min 18 års var alle mine bedste venner samlet med min familie, og det var en utroligt dejlig dag fyldt med kærlighed 🙂

 39. Freja Avatar
  Freja

  Mit bedste fødselsdagsminde må være min 18 års fødselsdag, som blev fejret med havefest i selskab med venner og familie.

 40. Martine Holst Hansen Avatar
  Martine Holst Hansen

  Mit bedste fødselsdagsminde er fra sidste år, på min 23 års fødselsdag. Jeg havde længe ikke haft kontakt med min mor, men hun har dog altid holdt fødselsdag for mig hvert år. Dette år var ingen undtagelse. Jeg regner med en stille og rolig dag med min mor, hendes kæreste og min bror, som det plejer, men da jeg kommer hjem til min mors hus, har min mor arrangeret surprise fødselsdag med 6 af mine aller bedste veninder!!! Jeg havde seriøst no clue!!! Vi havde den aller skønneste dag og den største gave af alt er, at jeg siden har haft jævnlig kontakt med min mor <3

 41. Sandie Avatar
  Sandie

  Min bedste fødselsdag var i år. Jeg brugte dagen sammen med en veninde hvor vi tog rundt i genbrugsbutikker i Aalborg. Om aftenen tog jeg til secondhand bazar i Nordkraft, bare med mig selv. Efter det tog min kæreste mig med ud og spise. Det var en dag fyldt med dejlige mennesker og afslapning. En dag der virkelig stod i Sandies tegn.

  Vi har forresten fødseldag samme dag, jeg fyldte 27 år d. 19. april 😉

 42. Anne-Sofie Avatar
  Anne-Sofie

  Et af mine bedste fødselsdagsminder var fra min fødselsdag sidste år:
  Jeg havde været inde i en stresset periode, og havde derfor ikke rigtigt overskud til at holde en stor fødselsdag. I stedet kom min mor med morgenmad og gaver, senere tog vi færgen til Rørvig og gik på loppemarked, spiste god frokost på havnen, og bare gav os god tid til alt. Dagen blev afsluttet i min mors blomsterhave med sushi og solskin. Det var lige hvad jeg havde brug for den dag 🙂

 43. Rikke Avatar
  Rikke

  Jeg er så heldig at dele fødselsdag med min storebror, og mit bedste minde, var da han blev student netop på vores fælles fødselsdag. Det var en stor dag og jeg var uendeligt stolt.

 44. Anne Sofie Avatar
  Anne Sofie

  For fire år siden holdt jeg fødselsdag i universitetsparken i Aarhus hvor jeg bor. Det var en varm sommerdag, blå himmel, august fra sin bedste side. Vi dækkede op på bordebænkesæt under de store træer i parken. Ikke noget vildt, bare god mad, familie og venner. Hvorfor tænker jeg så det var det bedste? Fordi min bedstefar var med og havde alle sine børnebørn samlet, og han døde knap to mdr senere… Jeg er så glad for han var med den dag! Derfor er det min bedste fødselsdag.

 45. Sine Munch Avatar
  Sine Munch

  Min bedste fødselsdagsoplevelse var, da min gode veninde og jeg holdt 18 års fødselsdag sammen, og vi havde inviteret mennesker, vi kendte fra mange forskellige steder, og som ikke kendte hinanden. Derfor var det en kæmpe succes at opleve, at folk sad sammen og snakkede på tværs af disse grupper. Så kunne vi som værter også slappe lidt mere af. Festen blev en succes, fordi der var en god stemning og ingen følte sig uden for. Det er en dejlig aften at huske tilbage på, selvom det efterhånden er længe siden nu.

 46. Johanne Avatar
  Johanne

  Min bedste fødselsdagsoplevelse var nok da jeg blev 18 år. Da jeg har fødselsdag i sommerferien, havde en veninde og jeg arrangeret stor fest efter sommerferien for at få flere med. Jeg valgte dog invitere nogle veninder fra gymnasiet og efterskolen på selve dagen for at holde en lille hyggelig eftermiddag/aftensfødselsdag,og næsten alle inviterede kom. Det var intimt, hyggeligt og vi sluttede aftenen af med bål, skumfiduser og snak. Det var en af de mest stille og rolige fødselsdage jeg har haft, men nok også en af de hyggeligste

 47. Regina Ulf Avatar
  Regina Ulf

  Min bedste fødselsdagsoplevelse må have været min 25-års fødselsdag, hvor jeg, efter en veloverstået eksamen, blev fejret hele dagen af søde venner – til trods for, at det var en tirsdag ❤️

 48. Laura Avatar
  Laura

  Jeg synes, at fødselsdage er sådan en oplagt mulighed til at være sammen med venner og familie, uden der skal ske noget helt specielt andet end at spise god mad (kage) og hygge sig. Derfor tror jeg mit bedste minde var sidste år, da jeg havde sleepover med nogle veninder natten op til min fødselsdag, og startede dagen med morgensang og morgenmad fra både veninder og forældre.

 49. Mathilde Hoem Avatar
  Mathilde Hoem

  Min 24års. Jeg var lige kommet hjem fra Barcelona, udveksling. Min lejlighed havde jeg fyldt med farverige balloner, konfetti, glimmer og små fødselsdagsflag. Jeg havde bikset nogen små lækre retter, købt en masser af bobler og selvfølgelig inviteret mine bedste damer, som jeg havde savnet. Efter middag og bobler blev det til en dansefest og alle gutterne kom. Det var en kanon dejlig fødselsdagsfest med alle mine tætteste venner. Den bedste fejring.

 50. Simone Avatar
  Simone

  Min bedste fødselsdagsoplevelse var sidste år til min 23 års fødselsdag, da jeg havde samlet alle mine venner til en stor fest. Jeg havde sagt at jeg ikke rigtig ønskede mig noget, kun gaver som de havde lyst til at give mig. Dette resulterede i, at jeg fik de mest personlige gaver nogensinde – der var tænkt kærlighed til mig ind i dem alle sammen, og jeg kunne ikke have været gladere. Og så kom folk også rigtig godt ud af det med hinanden, og jeg fik lov til at lave mad og forkæle dem alle sammen!

 51. Gertrud Avatar
  Gertrud

  Tillykke med dagen!
  Mit bedste fødselsdagsminde var for et par år siden, hvor jeg fik en rejse til London i gave. Jeg havde aldrig været i der før, og det var simpelthen en skøn oplevelse 🙂

 52. Mette Avatar
  Mette

  Da min far ville skyde fyrværkeri af i anledning af min fødselsdag. Han prøvede i tusind år at få gang i batteriet, og da det endelig tændte løb han væk i træsko og faldt.

 53. Nanna Avatar
  Nanna

  Åh! Teenagekærlighed, en mark, solnedgang, forbudt fødselsdags-øl og citronmåne!
  Tak fordi du lige fik mig til at mindes det igen 🙂

 54. Camilla K. Olesen Avatar
  Camilla K. Olesen

  Jeg har fødselsdag 3. maj, og for to år siden var jeg så heldig, at den faldte på en lørdag, hvorfor jeg havde inviteret hele familien til fødselsdagsbrunch. Da jeg står og er i gang med at forme bollerne ringer det på døren. Jeg beder min kæreste åbne, og bliver egentligt lidt irriteret, da gæsterne først skulle komme en time senere. Min kæreste råber ude fra døren, at jeg lige skal komme derud, og der midt i døren står min elskede lillebror❤ Han havde været i Australien i et år, og skulle først komme hjem 3 måneder efter min fødselsdag, men han var taget før hjem for at overraske mig. Det kom fuldstændig bag på mig, men hvor blev jeg altså glad. Så glad, at jeg begyndte at græde Det er stadig min bedste fødselsdagsoplevelse Og søskende er og bliver den bedste gave, man kan give sine børn

  TILLYKKE med fødselsdagen for 3 dage siden. Jeg elsker billedet af dig med blomster i favnen❤

 55. Tine Bak Laursen Avatar
  Tine Bak Laursen

  Min bedste fødselsdagsoplevelse var i 2013, hvor 5 af mine fantastiske veninder overraskede min i Aarhus en dag, hvor jeg troede kun en af dem kom. De væltede alle sammen ind ad døren på mit kollegiekøkken med kager og gaver. Derefter tog vi ud i Aarhus fantastiske cafeliv og fik aftensmad og vin 🙂
  Det var en lækker og overraskende fødselsdagsoplevelse !! Bedste nogensinde.

  Jeg følger dig allerede på Instagram, blogloving og favebook! Alle de steder jeg kan! Du har den mest fasinerende modeblog!

  Krydser fingre for held — fedeste gave jeg længe har set.

 56. Liene Avatar
  Liene

  My best birthday celebration happened 4 years ago – it took place on the beach in Cyprus with my girlfriends, with sparkling wine, fresh fruits and nice chats! <3

 57. Anne Helene Lund Avatar
  Anne Helene Lund

  Min bedste fødselsdagsoplevelse var i 2015, hvor stortset hele min familie var ude at rejse, derfor var der ingen til at fejre dagen med mig. Det var jeg ret ked af. Dette gjorde min mor noget ved. Hun lavede en lækker surprise middag, hvor hun havde inviteret min bedsteveninde og hendes familie. Jeg vidste intet om det, så da min veninde og hendes familie bankede på døren med flag og gaver, brød jeg ud i gråd, fordi jeg blev så glad. Det var den bedste fødselsdagsoplevelse nogensinde!

 58. Benedicte Bojesen Avatar
  Benedicte Bojesen

  Det var i dag, min 18 års fødselsdag! en helt speciel dag med hele min familie, masser af mad og masser af gaver 🙂 <3

 59. Pernille Birch Avatar
  Pernille Birch

  Jeg elsker konceptet “fødseldag” så højt! Desværre er min fødselsdag i juni og altid midt i eksamensperioden, så jeg ender ofte med at sidde ved det grønne bord på den store dag(ja, det er a-l-t-i-d en stor dag når jeg har fødseldag).

  Jeg skulle naturligvis til mundtlig fransk i 9. klasse netop den dag. Jeg har meget kraftig pollenallergi og havde simpelthen haft så mange problemer med at øve de svære nasaler og andre spændende lyde fordi alt var stoppet til, så jeg var bare mega nervøs.

  Heldigvis fik jeg et stort 10-tal alligevel og så kunne min søde fransklærer Jette naturligvis huske min fødselsdag!(måske havde jeg også øvet mig i at fremstamme det på gebrokkent fransk..”ce mon anniversaire aujourd’hui!!”, måske?). Så jeg fik endda en buket blomster også!

  Måske et fjollet minde, men der stod jeg med et 10-tal i fransk, færdig med folkeskolen og med blomster, og følte mig super stolt og super klog.

 60. Ida Avatar
  Ida

  Min bedste fødselsdagsoplevelse var da jeg var på udveksling i Melbourne, hvor mine fire bedste veninder dernede havde planlagt min dag, og overraskede mig med brunch og vinsmagning på en vingård og masser af hygge 🙂 de svenske og hollandske piger havde endda lært at synge et vers af den danske fødselsdagssang til mig

 61. Katrine Avatar
  Katrine

  Wauw en vild giveaway! Den ville bare være helt fantastisk at vinde!

  Min bedste fødselsdags oplevelse, var da Ellie Goulding spillede på North side festival, lige præcis på min fødselsdag!! Det var bare en helt igennem fantastisk dag, og alle omkring mig havde en fest!

 62. Lisbeth Avatar
  Lisbeth

  Da jeg sidste år blev vækket af min 2 årlige datter med flag, sang (eller et forsøg på det) og våde kys. Efter at have fået min datter bliver jeg disse dage, som fødselsdage, lidt ramt af den samme barnlige lykke jeg selv havde som barn, fordi jeg jo også oplever dagen gennem hendes øjne. Dejligt!

 63. Ditte P Avatar
  Ditte P

  Når æbletræet i havet springer ud og jeg spiser mors marenskage med rabarberskum, så har jeg den bedste fødselsdag – uanset hvor mange år jeg fylder.

 64. Clara Avatar
  Clara

  Året var 2012 og jeg blev 18 – jeg havde den skønneste fødselsdags fredag, med morgensang, brunch med alle de dejligste og afrejse til skønne London med tre gode veninder! Jeg ville ønske, at jeg altid tog på rejse på min fødselsdag! Der er noget skønt og specielt over afrejsedage.

 65. Lou Avatar

  Min bedste fødselsdagsoplevelse udspillede sig sidst jeg rundede et skarpt hjørne på et hostel i Prag. Blev vækket med fødselsdagssang og købe roulade pyntet med flødeskum fra en sprøjtedåse og lys, som mine bedste venner havde taget med i kufferten 🙂
  Dagen stod derefter på byvandring og koncert.

  Jeg elsker fødselsdage for så har jeg en undskyldning for at gøre lidt ekstra ud af dagen. Ikke kun min egen 😉

  Kh Lou

 66. Line Marie Avatar
  Line Marie

  Wauw! Sikke en skøn og glædelig fødselsdagsgave at vinde. Den ville godt nok varme i en ellers hård tid.

  Min bedste fødselsdagsoplevelse på helt sikkert være, da jeg var på vej ud at rejse til en længerevarende udenlandsophold og for nogle dage siden havde sagt farvel til familie og kære, men min skønne kæreste alligevel kom og overraskede mig, og vi havde en fantastisk afskedsaften sammen.

 67. Oline Avatar
  Oline

  Min bedste fødselsdagsoplevelse var i sommers, hvor jeg var på hvalsafari i USA med familien og så pelikaner, søløver, delfiner, pukkelhvaler og blåhvaler. Det var især utroligt smukt, da én af pukkelhvalerne kastede sig graciøst op over vandoverfladen, så man kunne se hele kroppen! Wow altså!! Om aftenen var vi ude og spise lækker mad sammen. Det var virkelig en perfekt fødselsdag!

 68. Anne Avatar
  Anne

  Wauw en lækker fødselsdagsgave at vinde. TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN i tirsdags! Håber du blev fejret ligeså godt, som jeg blev sidste år, hvor min kæreste tog mig med på en af Montreals ældste og mest klassiske restauranter for at spise fødselsdagskage og drikke champagne da klokken slog midnat og min fødselsdag startede. Mine venner overraskede mig med grillfest og danske flag (som tilsyneladende er meget vanskelige at finde i Montreal), om aftenen på selve min fødselsdag. Og mine forældre kom over og besøgte mig to uger senere, og tog mig med på to dages kjoleshopping og forsinket fødselsdagsmiddag på min yndlingsrestaurant.
  Det er min bedste fødselsdagsoplevelse.
  xo Anne

 69. Satina Wandel Avatar

  Den er svær, for jeg har virkelig svært ved at huske, hvornår jeg sidst havde et rigtig GOD fødselsdag, i det hele taget. Men når det skal være, så vil det nok være til min 20 års, da min bedsteveninde og hendes mor havde erklæret, at de ville komme med kagen. Jeg troede blot, at de ville komme med en hjemmebagt chokoladekage. Men nope, de havde sgu bestilt den flotteste kage med Harry Potter tema i form af Hogwarts logoet <3

  http://satinawandel.dk

 70. Maja Nielsen Avatar
  Maja Nielsen

  Min bedste fødselsdag var da min mor
  Inviterede hele familien i sommerhus for at fejre hendes og min fødselsdag den weekend. Den var fyldt med overraskelser undervejs som skattejagt, hjemmelavede film og aktiviteter de havde planlagt i forvejen. Det var så hyggeligt!

 71. Nina Avatar
  Nina

  Min bedste fødselsdagsoplevelse var da jeg blev 16 – jeg var lige startet i 1.g i gymnasiet den samme uge, og jeg tænkte, at der ikke var nogen, der vidste, at jeg havde fødselsdag – men en stor flok piger fra min nye klasse havde været opmærksomme og havde købt gaver og skrevet kort, og jeg blev fejret hele dagen af dem og de andre. Det var så sødt af dem, og jeg blev så glad – og jeg kan huske, at dér fik jeg mod på alt det nye. Det var en dejlig start på tre års sammenhold. Pigerne er stadig nogle af mine bedste veninder og kortet ligger i en stor kasse fyldt med minder herhjemme.

 72. Louise O Avatar
  Louise O

  Jeg har haft mange gode fødselsdagsoplevelser men en jeg især husker er da jeg var barn og havde lavet en cirkusforestilling som min familie kom og så netop på min fødselsdag.
  Ellers må jeg nævne børnefødselsdagene fra folkeskolen hvor programmet var planlagt ned til mindste detalje og jeg kunne gå og glæde mig flere dage før de skulle komme.
  Følger dig begge steder, men hedder intet der kan associeres til mit rigtige navn på Instagram.

 73. Cecilie Avatar
  Cecilie

  Min bedste fødselsdag var da jeg fyldte 18. Jeg husker tydeligt at jeg intet overskud havde til noget stort, da mine forældre var mit i skilsmisse, jeg var lige flyttet hen til min mor og jeg gik i 2.g. Jeg havde egentlig næsten glemt dagen og havde ingen specielle tanker om den. Men da jeg vendte hjem fra skole og en overstået køretime var hele min mors lejlighed fyldt med veninder, familie og venner af familien som har kendt mig siden jeg var lille. Min kære mor havde sørget for en mini surprice fest for mig, med lækker hjemmelavet tapas og drønhyggeligt selskab. Folk kom og gik hele eftermiddagen – blot for at ønske mig tillykke. Det var så overvældende at hun og min far havde samarbejdet om at stable sådan en dag på benene for min skyld. Jeg er dem evigt taknemlig og denne dag står som et tydeligt, skønt minde for mig 🙂

 74. Malene J. Avatar
  Malene J.

  Håber jeg kan nå at være med på falderebet! (Har opdaget at det er blevet efter d. 26 i DK, men blev lidt forvirret pga. tidszoner).
  Jeg har fødselsdagsdag på fredag, så det er lige en konkurrence for mit humør i denne tid! Jeg elsker fødselsdag og små “husfester” generelt, hvor man rigtig kan gøre noget ud af pynten med et tema – det bliver ekstra hyggeligt på den måde! Sidste år til fejrede jeg min 18-års fødselsdag med familie, venner af familien og en gruppe virkelig gode veninder. Det var sådan en hyggelig dag, med dejligt vejr, spil i haven, lækker hjemmelavet mad og god stemning. Hen på eftermiddagen blev der stillet kage og andre godter frem, men til min overraskelse også en kæmpe vandbakkelseskagekone, som min bedstemor havde lavet! Vandbakkelse er uden tøven lig med fødselsdag for mig, og minder mig om alle mine fødselsdage som lille, og jeg blev noget så glad og overrasket over kagen! Det er noget om det, når man siger, at det er de små ting, som betyder mest!

 75. […] så dig på en blog, og blev helt forelsket. Ihh hvor er du fin, og koster så lidt. Du kunne blive min i […]