Glemt guld: båd-billederne fra Cluj

Kender I det, når man kommer i tanke om noget fedt, man har lavet, men som er gået lidt i glemmebogen? Efter snart 7 år med bloggen er det sket for mig en god håndfuld gange og nu har jeg bestemt mig for at grave lidt i arkiverne for at finde en håndfuld lækre billeder frem og få dem vist.

Vi begynder med billeder, der faktisk ikke er så forfærdeligt gamle, nemlig fra sidste sommer på min ferie til Cluj(tjek min city guide her og min foto-dagbog her). Jeg ved ikke hvor mange af de her billeder I har set før, men jeg synes klart de fortjener lidt mere opmærksomhed end de har fået tidligere. Andreea og jeg skød billederne til en serie som vi ville pitche til Monkis hjemmeside som en city-guide til Cluj – desværre havde de ikke plads til den, da de havde planlagt alt indhold for hele sommeren, og så endte billederne med ikke at komme særligt meget ud.

Hvad synes I om dem?