glimt af min sommer

Nu hvor sommeren – eller ferien for mit vedkommende – snart går på hæld og modeugerne begynder igen, tænkte jeg at jeg lige at jeg ville give jer et lille indlæg omkring hvordan mine feriedage har artet sig..

 

iparis1 Okay, ferie kan man vidst ikke helt kalde det, men alligevel – jeg startede sommerferien ud med fire dage i Paris til Haute Couture-ugen med den fineste udsigt fra et miniværelse ved Seinen og et knald-orange outfit ved Trocadéro.

iparis Da jeg skulle hjem, fik jeg pakket en hulens masse nye indkøb(såsom balkjoler og cykeltøj) og så fik jeg smækket en stamsteds-guide om Paris sammen til jer.

 

LANDET OG STRANDEN Da jeg kom hjem stod den på besøg hos svigerforældrene på landet og en skøn tur til Blokhus med badning og is(flere billeder fra den tur kommer på bloggen i morgen!)

læsogcommiz Ellers brugte jeg tiden med at læse modeblade, skrive i min nye notesbog til bloggen og, nå jo.. spendere penge på min computer, som crashede lige efter Paris, samt sætte den helt op fra starten, da jeg fik den fikset tilbage.

Lvin og svøm Mine aftener har jeg blandt andet brugt med venner og vin(tjo, jeg er måske en smule bedugget på billedet til venstre) og dagene har jeg brugt i kridtgraven i Aalborg, hvor den har stået på svømning en masse.

hårogsmil Jeg fandt på nye måder at bruge papirklips på(denne er fra søstrene grene) og jeg satte håret op på finurlige måder.

negleogtrendsales Og så malede jeg neglene i vandmelon-mønster(en guide til dem kommer snart!) og gik i kimono – et outfit som I kan se på min Trendsales-blog HER – samt tippede til en masse lækre kimonoer.

 

Hvad har I lavet denne sommer?