go shorty, it’s my birthday

 photo FOslashZZEREN_zps07565ac4.jpgJeg har brugt ret så lang tid på at finde billedet til dette indlæg og valget endte til sidst med dette totalt charmerende billede, der blev taget for netop ét år siden på min 20 års fødselsdag, da jeg var i København med min dejlige veninde og evige plus one, Kathrine, til noget Aussie blog-awards. Nå jo, fik jeg sagt at det er min fødselsdag i dag? Men altså, jeg synes billedet her er meget beskrivende for min sidste fødselsdag – jeg var til mit første bloggerevent med gratis drinks, hvilket resulterede i en mangt en pinlig situation og en hovedpine af dimensioner. Jeg havde bestemt mig for, at mine teenage-år havde været for proppede med pinligheder og nu skulle det stoppe – det kulminerede i noget, der ligner den pinligste aften i mit liv, den aften, jeg steg ud af teenagerækkerne, og siden da er det heldigvis gået ned ad bakke for netop det. Tak gud! I dag bliver ikke mit livs vildeste fødselsdag – jeg skal på arbejde(jeps, sådan et har jeg fået – I får mere info snart) og så hjem og spise pizza.. Men ja, mit livs 21. år skal da bydes velkommen: tillykke til mig!

I spent quite some time figuring out which photo to use for this post and, finally, I ended up choosing this totally charming shot of me, taken exactly one year ago on my 20th birthday, when I went to Copenhagen with my amazing friend and forver plus one, Kathrine, for the Aussie blog awards. Oh yeah. did I forget to say that it’s my birthday? Oh well, I think this photo desscribes my last birthday pretty well – I went to my first ever blog event with free drinks, which resulted in many an embarrasing situation and a terrible headache. I’d decided that my teenage years had been the most embarrasing years of my life and now it should end – that decision then culminated in me having the most embarrasing night of my life, that exact evening when, I stepped out of teenagery, and since then, the embarrasment has luckily started to deteriorate. Thank god! Today won’t be my life’s most exciting birthday, since I’ll be going to work(yep, I finally got one – you’ll know more about that soon) and then I’ll go home and get some pizza.. Oh well, here’s a welcome to the 21st year of my life: congrats to me!