go shorty, it’s my birthday.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Juhuuu, så er det endelig blevet min fødselsdag! Jeg er lidt af et barn når det kommer til fødselsdage, så jeg har glædet mig helt af helvedes til… Mest til fødselsdagen, godt nok, jeg har det lidt underlig over at jeg har rundet de 20 år nu, så er jeg allerede halvvejs til 40, åh gud! Nå, men jeg startede dagen med en omgang morgenmad og kage med mine forældre, derudover skal jeg bare i skole, hvor jeg skal dele ud til mine klassekammerater af hjemmebagte hindbærsnitter. Lige efter skole hopper jeg og Kathrine på flyveren til KBH, hvor vi skal til Aussie Blog Awards og når det slutter er der 3 timer til toget går hjem til Aalborg, så vi skal rigtigt ud og føjte i hovedstaden – det skal nok blive en god fødselsdag! Kender I nogle gode steder at gå ud i KBH sådan en torsdag aften, egentlig? Åh, forresten, har I lige set et kamera jeg har fået? (!!) Jeg er SÅ glad for det, og jeg kan tydeligt mærke hvor stor forskel der er mellem digital og spejlrefleks-kameraer – det er fantastisk! Jeg ved ikke lige hvornår jeg tjekker ind med et indlæg i morgen, eftersom jeg slet ikke har tid til at forberede noget i dag, men lad os nu se.. Hav en rigtig god dag allesammen!

Yaaaaaaaaaaaaaay, my birthday is finally here! I’m a bit childish when it comes to birthdays and I’ve been looking so much forward to this day.. mostly just because of the fun birthday part, because I feel quite weird about being 20 years old-part, I mean, now I’m half way to 40, god! Oh well, today I started out having breakfast and birthdaycake with my parents and then I’m going to school, where I’ll be handing out hindbærsnitter(I don’t know what that cake is called in English, but it’s on the second photo) that I baked yesterday to my classmates. Right after school, I and Kathrine are jumping on a plane to CPH where we’ll attend the Danish Aussie Blog Awards, and then we have 3 hour from the event finistes untill the train home leaves, so we’re going to go party in the capital city until then – I bet it’ll be a nice birthday! Oh, by the way, have you seen the camera I got? (!!!) I’m SO happy about it and I really feel the difference between a regular digital camera and a DSLR – it’s amazing! I don’t know when I’ll post tomorrow, since I won’t have any time to prepare anything today, but let’s see.. Have a great day everyone!