Grunden til stilheden

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OKAY! Så har bloggen også stået ufrivilligt stille i snart en uge. Det var slet ikke planen, men livet kom lige i vejen og tiden forsvandt. Jeg har haft så forrygende travlt den seneste uge at mit forhold til min computer er gået fra at være min bedre halvdel til at være en fjern bekendt. Men nu får I en forklaring på stilheden.

Sagen er nemlig den, at for det første er vi begyndt på videokursus i skolen, hvilket har været formidabelt tidskrævende. For det andet har der været pressedage, hvor jeg, efter de lange skoledage har suset rundt på pressebureauer og sniksnakket. Og for det tredje, ja, så er jeg sgu flyttet! Tænk sig lige, endelig fandt jeg et nyt hjem og i onsdags(efter en skoledag der startede kl 7:00 i Lund) flyttede jeg fra den ene 4. sals-lejlighed til den anden. Jeg er slet ikke færdig med flytningen endnu og har siden i onsdags boet på et værelse, hvor mine ting har ligget på gulvet over det hele. Og torsdag morgen vågnede jeg så og var syg. Sådan! Så mit overskud har været minimalt og på min fridag i går stod den udelukkende på oprydning, besøg i Bauhaus for at finde udvidelser til mit tøjstativ og pleje af min syge krop. Men nu! I dag! Nu sker det, i dag har jeg afsat til bloggen(og mere flytning og skole) så nu hører I fra mig. Det var også bare på tide.

Jeg tænker at lave et indlæg om min livssituation ifht. bolig, arbejde, skole og alle de der ting snart.. Når det altså er på plads!

Roomtour får I når mit værelse er færdigindrettet, hvilket nok vil tage en god håndfuld uger.

 

Glædelig søndag, venner!