hatte der hitter

7dKuUZ.gifhats sponsored by Costo

Som I nok har læst tidligere, mødte jeg en gut, der stod for salget af de finsk-producerede Costo-hatte i DK, da jeg var på Northside. Jeg aftalte med ham, at jeg og Costo-hatte skulle se at hitte ud af et samarbejde fordi jeg simpelthen ikke kunne stå for de fantastiske hatte. Efter en omgang telefonsamtaler fik vi slået fast, at for at jeg rigtig kunne vise de skønne hatte frem, skulle jeg have et par stykker at vælge i mellem. Jeg tjekkede Costos hjemmeside ud og fandt nogle superfede varianter af “Kombai”-modellen, som er mine ultra-yndlingshat derfra – den hvide er forresten i læder. Nogle dage senere fik jeg en kasse med disse tre hatte og 6 pompom’er ind ad døren.. Jeg er personligt helt vild med dem og så har jeg jo hele 18 muligheder for at skifte rundt på hattene og pompom’erne – super fedt! Det har taget mig timevis at få fotograferet alle hattemulighederne og få lavet en gif, der var værd at vise frem, ud af dem, men her er de allesammen! Hvad synes I om hattene?

As you might’ve read eralier, I met a guy, who was responsible for the sale of the Finnish produced Costo-hats in Denmark, when I was at the Northside festival. We made a deal that I and Costo should do a collaboration, because I just couldn’t resist showing off these awesome hats. After a bunch of phonecalls we decided that I needed some more hats, so that I could show them off properly. I checked out Costo’s website and found a couple of great “Kombai”-hats which is my fave kind of Costo hats – the white is leather, btw! A couple of days later, I recieved a box with three hats and six pompoms and I was over the moon – now I have 18 different possibilities of wearing these hats by changing the pompoms, yay! It took me hours to get all the hats photographed and turned into a gif that was worthy of being shown off, but finally, here it is! How do you like the hats?