helt ærligt, efterår pt. 3: Zara

Photos: http://www.zara.com/, edited by me

Som et led i min kampagne for klare farver til fteråret har jeg været et smut forbi Zaras webshop, hvor jeg fandt en masse farverige og flotte ting, jeg synes er super til efteråret. Først er den gule kjole – jeg er tosset med gul og elsker den bare ryg, så den ville jeg i hvert fald ikke have noget imod at eje. Den ville jo være fin til både hverdag og fest. Derefter den meget, blandt bloggere, hypede lyserøde sweater, som jeg også kunne finde på at hoppe i – jeg mangler rent faktisk en lyserød sweater! Jeg synes den røde nederdel kan være en fin måde at peppe et outfit lidt op, så det både bliver lidt festligt, men også bare som et pift af farve – og den grønne t-shirt er jo bare en afslappet måde at være lidt mere iøjnefaldende på, synes jeg.
As the next step in my campaing for bright colours in fall, I’ve visited Zaras webshop where I found a lot of colourful, pretty clothes. Firstly the yellow dress; I love that colour! And the back cutout detail is gorgeous! It would be great for both school and for parties. The pink sweater is very hyped on various blogs, and I love it too! You don’t see a pink sweater that often, and I would definately not mind having one! I think the red skirt would be great for pepping up an outfit to make it look a little nicer and as a touch of colour. And the green t-shirt – well it’s just an easy, laid back way to make youself a little more noticable.