helt uden at kigge

blingtegning -1

Da jeg var på besøg hos min skønne og, åh, så kunstneriske veninde, Maria i Aarhus i weekenden sad vi og snakkede lidt om inspiration og idéer. En gang imellem føler jeg mig næsten tom for idéer og jeg spurgte Maria om hvad, hun gjorde for at blive inspireret. En af de ting, hun rådede mig til at gøre, var at lave noget blindtegning. Altså, at tegne ting, mens man kiggede på dem og uden at kigge på papiret – og så med venstre hånd! Det passede mig fint, da jeg alligevel tegner ret dårligt normalt, så på denne måde kunne jeg umuligt skuffet over mine egne tegneevner. Og det kunne jo være der kunne komme nye idéer og ting frem af tegningerne! Så denne formiddag har jeg brugt i selskab med en tusch, mine farveblyanter og nogle af mine yndlingssager fra garderoben.

Jeg synes jeg har fået en lidt anden måde at se på det tøj, jeg fik tegnet, efter jeg gjorde det – man lægger mærke til ting, man ikke har været så opmærksom på før og personligt er jeg også ret glad for tegningerne. Jeg er vild med det faktum at de ikke nødvendigvis skal ligne noget, for jeg har næsten ingen forudsætninger haft for at tegne dem perfekt.

Kan I se hvad jeg har tegnet?

Hvis ikke, får I snart at se præcis hvilke stykker tøj, det er, og hvordan jeg tidligere har stylet det!