himlen på hænderne

 photo IMG_7050-3_zps2b34dd60.jpg
 photo IMG_70412-3_zpsb31a1e6e.jpg
 photo IMG_70862-3_zpsca972d88.jpgDet er, ih, så længe siden jeg sidst har dekoreret mine negle, men i anledning af, at jeg snart skal noget ret smart(information følger snarest) valgte jeg lige at hive neglelakken og tandstikkerne frem og give den lidt gas. Denne gang er jeg inspireret af den fantastisk kreative og søde Sarah(hvis du ikke følger hendes blog allerede, burde du begynde nu!), som op til flere gange har fikset sådan et skønt sky-negledesign. Jeg overvejede først at gå i jule-retningen, men eftersom jeg har besluttet mig for at gemme julehumøret til vi nærmer os den 24., så jeg gik efter det noget mere all-round. Jeg er selv helt forelsket i mine sky-negle – måske smider jeg en smule sølv-glimmer på for at gøre det lidt mere drømmende. Hvad synes I om himlen på hænderne?

It’s, oh, such a long time since I last decorated my nails, but in the occasion of the fact that I’ll be doing something quite cool soon(information will follow soon) I chose to take out my nail polishes and tooth picks and go for it again. This time I’m inspired by the super creative and sweet Sarah(if you don’t follow her blog now, you really should get to it), who did this cloud design multiple times. First I considered doing something Christmassy, but since I decided to save my Christmas spirit for when we get closer to the 24th, I decided to go for something more all round. I’m completely in love with this cloud nail design – maybe I’ll add a bit of silvery glitter to make it even dreamier. How do you like the heaven on my hands?