how to: arranger garderoben

Noget, jeg er meget opmærksom på, når jeg har så hulens meget tøj, er hvordan jeg får arrangeret og sat min garderobe op, så jeg får brugt mest muligt af mit tøj, og så jeg kan holde styr og få organiseret på alle mine beklædningssager. Det synes jeg egentlig jeg har klaret ret så fint, efter jeg flyttede, så nu synes jeg det er grund til at give jer en smag på og lidt tips til hvordan jeg synes garderoben arrangeres bedst – værsartig!
Arrangér i kategorier! Selvom det er hammerflot at have det hele hængende i en stor regnbue, hvilket jeg havde før(se det HER) giver det bare mest mening at arrangere garderoben i kategorier. Jeg har delt min op i én stang med overdele, én med kjoler, dragter og lange cardigans og tynde jakker og én med underdele. I kan tro det er nemmere at klæde sig på, når tøjet hænger efter kategori – og hvis man har sit tøj i et skab, er det jo ligetil at lave en hylde med hver sin kategori!

 Tøjet, du ikke glemmer, du har.
Jeg har næsten alt mit tøj hængende ude, så jeg kan se det hele og så jeg ikke glemmer at bruge noget af det. Dog er der et par sager, jeg ved, jeg ikke kommer til at glemme, og det opbevarer jeg i mit skab, så jeg ikke har alting til at hænge fremme. Det, jeg ikke vil komme til at glemme er mine sweatre, mine festsko, mine tasker og alt mit neutrale og sorte tøj – mine basics.

 

 Det, du måske glemmer at bruge.
I modsætning til de ting, jeg husker, er der jo også nogle sager, jeg ikke altid tænker på at jeg har, når jeg klæder mig på. Så for at sørge for at få brugt nogle at mine fine sko og alle mine hatte, har jeg sat dem til skue ude i mit værelse, så jeg kan gå og tænke på hvad jeg skal bruge dem til og dermed huske at få det hele brugt.

 

Overtøjet.
Tidligere har jeg haft blandet mit overtøj og mine hverdagssko med resten af min garderobe – det kan man sagtens også gøre, men jeg synes altså det giver en del mere mening at holde sagerne seperat fra resten af garderoben. Det bliver nemlig hurtigt irriterende at skulle stå og lede mellem kjolerne og de prikkede nederdele efter den jakke man vil have på. Så lige ved min værelsesdør opbevarer jeg alle mine store jakker og frakker og mine flade hverdagssko i nogle IKEA-skokasser.