hvad skal jeg vælge?

from left: Acne Pixel boot, Acne Hybria boot.

Jeg ved godt at jeg umligvis er adskillige sæsoner bagud, når jeg begynder at snakke om Acnes Hybria og Pixel støvler, men jeg har faktisk først nu virkelig fået øjnene op for deres skønhed. Jeg har før tvivlet på om jeg virkelig syntes godt om acnes støvler og har nu besluttet mig. Jeg SKAL bare have et par her til vinteren og det skal enten være Pixel eller Hybria. Jeg synes Pixel-støvlen er ret sej faktisk. Jeg kan godt lide det kantede og underlige udtryk som sikkert vil vende hoveder når man går ned af gaden. Hybria-skoen er og har længe været ret hypet. Jeg kan bare godt lide den lille kejtethed der kommer den den “afskårede” hæl og at det, at sålen/hælen er kortere end skoen, for den til at se mindre ud. Jeg har en kærlighed for sko, der får fødderne til at se mindre ud. Jeg er bare så splittet! Men åh, forestil jer lige Pixel med strikketrøjen i indlæggen nedenunder og så bare ben – wow!

Hybria har jeg fundet til salg i min størrelse på Trendsales to steder til 2000kr og Pixel er stadig i min størrelse på Acne’s hjemmeside til 1700kr – så det ville blive lidt dyrt, hvis jeg skulle til at købe begge par. Hvad ville du vælge – hvis du altså ville vælge en af disse støvler?

I know that I might be several seasons behind, when I start talking about the Acne Hybria and Pixel boots, but I’ve just realised how gorgeous I think they are. I’ve doubted Acne’s boots before, thinking if I really liked them and now I’ve decided. I NEED a pair for this winter and it has to be either Pixel or Hybria. I think the Pixel boot is pretty cool. I like the edgy and weird look that would definately turn heads. The Hybria shoe is and has for long been very hyped. I just like the gauche look that comes with the cut off heel and the fact that the cutoff heel/sole makes the shoe look smaller. I have a weakness for shoes that make the feet look small. I just can’t decide! But, oh, just imagine the Pixels with the knit in the post below and then bare legs – wow!

I found Hybria two places on the Danish site Trendsales for 270euros and Pixel is still in my size at Acne’s site for about 230euros – it would get just a bit pricey if I were to buy both. Which one would you pick, if you would pick one?

?