Hvad vil DU se?

PAGE2 PAGE3 PAGE4 PAGE5 PAGE6fotokilde: FashionEditorials

Hvis jeg var lidt mere nøgen, røg og havde et 70’er-agtigt udseende hjem er dette nogle ret sigende billeder om min søndag. Den spenderes liggende eller siddende og udelukkende med at lave ting, jeg selv har lyst til. Derudover vil jeg også dedikere den en smule til bloggen – at brainstorme indlæg og forberede så mange af dem som muligt.

Efter julen og nytåret, hvor der har været betydeligt flere pauser på bloggen end sædvanligt, grundet ekstra meget afslapning og tid brug med venner, kæreste og familie, er jeg gået en smule i stå med at spytte blogindlæg efter blogindlæg ud. Tale om at komme i gang efter ferie, hva?

Det er gået op for mig, at man desværre ikke kan gøre alt selv, og pt. står idéerne ikke i en kæmpe kø hos mig. Så, i så fald I, kære læsere, har idéer og ønsker til indlæg eller synes ekstra godt om tidligere blogindlæg, som I synes skal vende tilbage, så lad mig endelig høre, så jeg kan komme godt igang med at fylde min blogkalender godt op med gode og spændende indlæg og få den til at køre lidt mere regelmæssigt end den har i juletiden.

Udgivet
Kategoriseret som BLOG