Hygge @ Joe & the Juice (og reklame for mynthe!)

 Helene and I

I går eftermiddags stor den på hygge hos Joe and the Juice i Aalborg, da jeg havde lovet hende en juice i fødselsdagsgave. Hun fik en Hell of a Nerve (mmmhh, hindbær, jordbær og banan) og jeg fik mig en Hangover Heaven (mynthe, appelsin og hyldeblomst – helt sikkert en kur på tømmermænd!), som jeg var helt tosset med eftersom jeg har fået et myntheflip. Det er sket siden jeg fik en “sparkling greens” hos Café Klædeskabet, hvilket helt simpelt bare er danskvand med mynthe og agurk. Nu putter jeg næsten myntheblade i alt jeg drikker – det er genialt med et glas isvand, når det er rigtig varmt. Sammen med appelsinjuice er det heller ikke dårligt!
Yesterday afternoon Helene and I went to Joe and the Juice in Aalborg, since I had promised her a juice for her birthday. Helene got a Hell of a Nerve (mmhh, raspberries, strawberries and banana) and I had a Hangover Heaven (mint, orange and elderflower – a definate cure to hagovers!) which I loved since I’ve gone completely mad for mint. It happened when I had a “Sparkling Greens” at Café Klædeskabet, which is just sparkling water with mintleaves and cucumber. Now I put mintleaves in almost everything I drink. When it’s hot, a glass of icewater with mint is genious, a glass of orange juice with mint is not bad either.