i går aftes

DRESS: PAUL&JOE SISTER, LIPSTICK: UP THE AMP by MAC, TIGHTS: FAKTA, SHOES: S///BAR

Jeg fik ikke snuppet et foto af mig selv til festen i går, men derfor skal I da ikke snydes for at se hvad jeg endte med. Jeg fik ikke fundet den perfekte “kort foran, lang bagpå”-kjole og endte derfor at hoppe i kjolen jeg købte til min 18års fødselsdag. Den er ikke blevet brugt siden – så nu var det på tide! Jeg brugte den med lilla læbestift for at holde looket lidt køligt farvemæssigt og jeg syens det fungerede meget fint. Jeg har fået øjnene op for mine sorte punps fra S///BAR igen, jeg havde helt glemt hvor fantastisk klassiske og flotte de var. Hvis jeg finder et billede af mig fra festen, smider jeg det måske herind engang 🙂 Hvad synes I om outfittet?

I didn’t get to photograph me wearing my outfit from the party last night, but I think that you still should have the chance so see what I ended up doing. I never found the perfect “short in the front, long in the back”-dress and ended up going with the dress I bought for my 18th birthday party. I haven’t worn it since, so I thought that now was the chance. I used a purple lipstick to keep the colours of the outfit a bit cool and I thought it worked very well. I have also rediscovered my black pumps from S///BAR and I completely forgot how classic and gorgeous they are! if I find any photos of me wearing the outfit at the party, I might post it 🙂 What do you think of the outfit?