igår med detaljer

LIPSTICK: CLINIQUE, JACKET: MADS NØRGAARD SS08, JUMPSUIT: HAND ME DOWN FROM MUM, SHOES: NELLY, RING: FORREST&BOB.

Det er så sådan jeg så ud i går. Jeg fik forsøgt mig med Pernille fra Pagik’s lækre fletningefrisure for første gang. Det gik ok, men jeg tror helt sikkert man skal have en lidt længere manke for at den bliver optimal. I eftermiddag tager jeg hjem til min søster efter skole og spiser aftensmad hos hende og ser premieren på det nye danske Topmodel.

Well, that was my look for yesterday. I tried to make the braid haird that Pernille from Pagik makes. It went ok, but I think you should have longer hair to make it work out just right. This afternoon I’m going to visit my sister and have dinner at her place. Then we’ll watch the premier of the Danish Topmodel programme.