in the bag

 photo taskernemesisbabebagbagscollagebackpackAAvintage_zps097e3b04.png

BACKPACKS: AMERICAN APPAREL, BUNNY BAG: ROKIT, FANNY PACK: AMERICAN APPAREL, CARRY ON LUGGAGE CASES: ETSY, BLACK RUFFLE BAG: H&M, LEATHER BAG: ROKIT, KINGS ORB AND NOTEBOOK BAGS: ASOS, BLUE FEATHER BAG: TOPSHOP

Nu hvor min garderobe er forholdsvist fyldt(selvom den naturligvis altid kan tåle lidt mere), er jeg gået over til at drømme om tasker. Jeg er normalt ikke tasketypen – som regel holder jeg mine sko og tasker i neutrale farver og min taskesamling består udelukkende af gamle lædertasker i alle former og størrelser og en enkelt gul Fjällräven, som er godt slidt. Jeg tror det ville være lidt fint at få flere farver og udtryk ind i min taskesamling, og derfor har jeg været på internetjagt og fundet en hulens masse tasker, som jeg nu slet ikke kan leve uden.. Sørens! Jeg er faldet pladask for American Apparels rygsække i både gennemsigtig, colourblock og guld, tænk sig lige, hvad de ville kunne gøre ved et outfit. Især guldtasken er jeg helt væk i. Derudover har jeg fået en ny fetish omkring gammeldags carry on luggage-tasker(eller nærmere kasser), som den lyseblå og røde herover, og jeg ville elske at vade rundt med sådan en i hånden. Sidst men ikke mindst, har jeg det virkelig godt med tasker, der ligner noget andet, som foreksempel kaninen, rigsæblet og bogen(tænk sig lige at have en notesbog som taske – virkelig genialt!). Jeps, jeg skal til at udvide min ret så ensformige taskesamling med noget af det her. Hvilken kan I bedst lide?

Since my wardrobe is pretty full(though it of course always can be expanded a bit), I’ve crossed over to dreaming of bags. I’m usually not a bag-type – I always keep my shoes and bags en neutral colours and my collection of bags right now consists only of old leather bags in all shapes and sizes and one lonely, old and very used yellow Fjällräven. I tthink it’s time to bring some more colours and kinds of bags into my collection, so I’ve been internethunting and I found a bunch of great bags that I, now, can’t really live without.. Dang! I’ve gone completely head over heels for American Apparel’s seethrough, colourblocked and golden backpacks, I mean, just think what they’d be able to do to an outfit. The golden backpack especially. Then I’ve also gotten a nes fetish for old carry on luggage cases, like the light blue one and the red one above, how I would love to have those in my hands! Last but now least, I really feel good abut bags that look like something else, like the bunny, the kings orb and the notebook(think to have a notebook for a bag – genious!). Yep, I have to expand my pretty one dimensional bag collection with some of these. Which one is your fave?