inspiration + en statusopdatering

14e869c0448dff3ab2ee534ac443c7f1 vintage 64cd20217636dc746a1048eac0660449

Efter en heftig omgang intro på mit nye studie i hele sidste uge, fik jeg i går endelig sat mig ned og lagt planer for hvordan jeg vil få min nye rolle som studerende til at passe sammen med mit arbejde med bloggen. Jeg fik lagt planer for den kommende måneds indlæg, fik fundet inspiration til alskens slags indlæg efter en god time på pinterest og tænkte at jeg nu egentlig var meget godt med på hvordan jeg skulle få et liv som fuldtidsstuderende med et fuldtidsblogger-job til at hænge sammen. Midt i min inspirationssøgning fik jeg også besked på at jeg nu, uden tvivl, ikke har et sted at bo mere fra d. 15/9, hvilket lige gav min nye tilværelse som dobbelt-fuldtidsbeskæftiget en ekstra dimension af panik. 

Så, hvis I undrer jer over hvorfor min instagram står stille engang imellem eller at indlæggene her på bloggen måske kommer lidt mindre regelmæssigt end normalt, har I her forklaringen. Hvis I vil give mig en hånd med min desperate boligsøgning, kan I hjælpe mig med at dele det billede, jeg har lagt op på bloggens facebook her til eftermiddag.

Og imens kan I da varme på denne håndfuld lækre vintage-billeder fra min Pinterest, som jeg selv vil drage så meget inspiration fra som muligt, nu hvor efteråret indtræder i morgen!