Inspiration & længsel

au06 au04 au03 au01 au02 au05
PHOTO SOURCE

Jeg skulle lige til at klage over vejret, nu hvor jeg smækker denne skønne sommer-editorial op. På den ene hånd, vil jeg også gerne klage – det er sommer og der er femten grader, regn og blæst. Men på den anden hånd, har jeg haft den skønneste regnvejrs-weekend i Aarhus med sen morgenmad med min søde veninde, Maria, blåbærpandekager, smoothies, kaffe, et spil 500, gåtur i gummistøvler og film og hygge. Min søndag blev rigtig sparket i gang af en omgang yoga i parken hvor alle yogamåtter konstant blev blæst væk, hvilket, underligt nok, gav en ret god stemning.

Jeg tror mit minus på muggenhed over vejret skyldes at jeg om under en måned lige smutter til Toscana i en uge med familien – og jeg håber kommer til at se ud som på billederne herover. Jeg glæder mig super meget til at komme afsted, da min udlængsel allerede kradser efter jeg har været hjemme i en hel uge. Så jeg ved at jeg kommer til at opleve sommervejret en lille smule mere i år, hvis ikke det kommer tilbage til DK før efteråret sætter ind.. Så jeg nyder hyggen ved blæsevejr og drikker te og går og pakker en masse sager sammen og forbereder mig til om netop en uge, hvor noget fedt kommer til at ske.

Hvis I har brug for en god omgang sommermusik til at peppe humøret op med, så tjek den sommerplayliste, jeg lavede for Monki på Spotify HER!

Hvad laver I på sådan en blæsevejrssøndag?