instaSiden-jeg-flyttede-tilbage-til-Aalborg

 photo instamonth_zps1f4d6bf9.png

Siden jeg er flyttet tilbage til Aalborg for ca. en måned siden, har jeg instagrammet en masse(ikke fordi jeg ikke også gjorde det før, men stadigvæk). Derfor har jeg samlet en bunke af mine instagrams sammen, så I, der ikke er med på instabølgen  også kan følge med. Here we go:
1, 2, 3, 4: jeg havde fødslesdag og blev forkælet med pandekager, pæne gaver, en tur til Aros og, udover mit nye Canon EOS 7D, også en ekstern blitz.. fra mig selv. 5: jeg fald i en spontan Topshop-fælde med lækkert tøj fra Illustrated People. 6, 8: jeg vandt på jackpotten i genbrugsbutikkerne i Aalborg med nye sko, ny taske og jakke – i alt = 115kr! 7: jeg var på marked og købte disse smukke kjoler plus dådyret sammen med min søster. 9, 10, 11, 12: jeg lavede et super sjovt shoot med min veninde Julie. 13: jeg har prøvet lækkert tøj på mit job. 14: jeg fik tilsendt mig selv med posten – i CosmoGirl Indonesia, haha! 15: jeg blev party-fotograf hos Ib René Cairo i Reberbansgade i Aalborg. 16: jeg tog en kort smuttur til KBH, som I snart får mere at høre om.

Since I moved back to Aalborg about a month ago a lot happened and a lot was instagrammed. So I decided to bring together a bunch of instagrams, so that you, who aren’t in the instaWave still get to follow me a bit. Here we go:
1, 2, 3, 4: It was my birthday, and I celabrated with pancakes, pretty presents, a trip to Aros and, besides my new Canon EOS 7D, an external flash.. from myself. 5: I spontaneously Topshop-shopped becaus eof Illustrated People’s great prints! 6, 8: I won the thrift shop lottery with a pair of new shoes, a bag and a jacket, total: 115DKK. 7: I went ot a market and bought these gorgeous dresses and a deer with my sis. 9, 10, 11, 12: I did a super fun shoot with Julie. 13: I tried on great clothes at my job. 14: I got myself in the mail – a spread in CosmoGirl Indonesia, haha! 15: I turned partyphotographer at Ib René Cairo in Aalborg. 16: I went on a short trip to CPH, more to come about that soon!

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @NEMESISBABE