internet fødselsdags-ønskelisten

 1: URBAN OUTFITTERS, 2: NIVIDAS*, 3: ELLOS*, 4: FLATTERED*, 5: MONKI*, 6: URBAN OUTFITTERS, 7: URBAN OUTFITTERS*, 8: URBAN OUTFITTERS, 9: ELLOS*, 10: MUUTO*, 11: FILIPPA K*, 12: FLATTERED*, 13: MONKI*, 14: MONKI*, 15: SAINT TROPEZ*, 16: MONKI*, 17: VAGABOND*

Efter en mindre stress-pause her på bloggen er jeg back! Pt. bruger jeg enormt meget tid på nogle sjove skole-projekter – et af hvilke, jeg kommer til at udgive på bloggen til Maj – hvilket betyder at jeg har haft så lidt overskud i mit hoved at jeg har taget nogle dages pause fra bloggen. Men nu er jeg back! For jeg har nemlig fødselsdag i morgen!

I år har jeg sket ikke nået at skabe nok opmærksomhed omkring min yndlingsdag på hele året, men jeg når det lige i dag med den her liste af flotte ting fra internettet som jeg drømmer om. Jeg har seriøst lyst til at leve mit liv i Urban Outfitters kjole/buksedragt-afdeling! Den der gule kjole er jo for lækker!  Derudover Har Flattered lavet de PÆNESTE sko. Gud altså, skulle mit forår ikke leves i de røde sløjfesko* eller hvad? En ting, der stikker lidt ud på collagen er egentlig også relateret til tøj faktisk – Muutos dots-knager* mangler jeg virkelig i mit liv. Pt. har jeg fire søm slået ind i væggen, som jeg hænger mine morgenkåber på og jeg tvivler på at de holder særligt meget længere. Jeg er også endelig faldet for den der trend med skråt-skårede flamenco-agtige nederdele med flæser og den her grønne baby* kunne bare være så fin i min garderobe, hva?

Hvis I har lyst til at give mig en lille fødselsdagsgave, kan jeg fortælle jer at dele af min løn fra bloggen faktisk tikker ind, når I klikker på alle de affiliatelinks med * ved, så klik endelig løs!