it’s business, del 2

Photobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketEfter al jeres respons i mit sidste visit-kortindlæg, blev jeg lidt mere klar over, hvad jeg egentlig ville have på mit visitkort. Siden da har jeg fået bakset flere visitkort sammen og rettet lidt på et af de gamle. Jeg har bestemt mig for at jeg enten skal have et visitkort, hvor man kan se mig og et outfit eller en detalje, der giver et godt indtryk af bloggens stil. Derudover er jeg blevet ret glad for en transperent skrift, så det hele bliver lidt “blødere”. Jeg tror at mine favoritter her er det første, fordi jeg elsker kombien af palietter og pels, og det sidste fordi jeg bare synes det er et super detaljebillede. Hvad synes I?

After reading all of your response to my last business card post, I realised more what I want in a business card. Since then, I’ve put together a bunch of designs and corrected one of the old ones too. I decided that the card should either show me and an outfit or a detail that gives a good impression of the style of my blog. I’ve also grown fond of the transparent letters, so it makes everything softer. I think that my faves here are the first one, since I just love the combo of sequins and fur, and the last one since it’s just a great detail shot. What do you think?

Udgivet
Kategoriseret som BLOG