it’s business – i flere varianter

 photo visit-2_zpsc3ac997a.jpg photo visit-1_zpsb0f102c6.jpgNy sæson, nye visitkort. Ikke sandt? Sådan ser det i hvert fald ud for mig, så jeg har igen været inde forbi Moo og har denne gang lavet fire forskellige og rigtig fine visitkort. Denne gang har jeg bestemt mig for at forsøge mig med flere slags billeder på kortene, hvor de tidligere HER, kun havde portrætter i halvtotal har jeg nu brugt både close-ups, halvtotal og helkrops-billeder med mine yndlings-outfits fra de sidste par måneder. Jeg er virkelig glad for disse og jeg vil lige tippe jer om, at hvis I skal have lavet visitkort, så gør det endelig hos Moo – kvaliteten er upåklagelig og billederne er printet så lækkert! Hvad synes I om mine nye kort?

New season, new business cards. Right? Well, that’s the deal with me anyways, so I’ve been by Moo and this time I made four different and really nice business cards This time I decided to try out using more different photos on the cards, whereas the last ones HERE only had half-body portraits, these have both close-ups, half-body and full body portraits with my fave outfits from these past months. I really love these and I would like to tip you about the fact that, if you need new business cards, order them at Moo – the quality is impeccable and the photos are printed so nicely! How do you like my new cards?

Udgivet
Kategoriseret som BLOG