jeg flytter mig .. jeps, du læste det: det er endelig blevet tid til at jeg skulle permanent ud af mine forældres hus i Nøvling og ind til byen! Her i weekenden flyttede jeg nemlig alle mine sager(og alt mit tøj, puha) ind i et bofællesskab i midten af Aalborg, hvor jeg har fået et stort værelse med stuk og plads til hele garderoben plus meget mere.. juhu! I får en god gennemgang af mit værelse når flyttekasserne er tømt og alt er hvor det skal være – I kan tro det bliver godt!
Forresten, hvis der er nogle møbler i vil vide hvor er fra, så er det enten genbrug eller Ikea.

Yup, everything is what it looks like: my time to permanently move out of my parents house in the suburb and into the city has come! This weekend I moved all of my stuff(and mu clothes, phew) into a flat share in the middle of Aalborg, where I’ve gotten a huge room with enough space to fit my entire wardrobe and a lot more.. yay! I’ll give you a good room tour when all of the boxes are emptied and everything is in its place – It’ll be so good! 
And by the way, if you’re interested in knowing where any of my furniture is from, it’s either Ikea of thrifted.