kalejdoskopisk, klippet og klistret

 photo wanderlustnemesisbabepictureframe2_zps06f30996.jpg photo wanderlustnemesisbabepictureframe4_zps6838a369.jpg photo wanderlustnemesisbabepictureframe3_zps01b79568.jpg photo wanderlustnemesisbabepictureframe1_zps43418ca6.jpg

I sidste uge skrev jeg et indlæg om et billede jeg havde planer om at lave på den tomme væg over min seng. Dengang var planen at det skulle være et miksmaks af mønstre og geometriske former, men sådan endte det dog ikke lige med at blive. Da jeg skrev DETTE indlæg fik jeg nemlig en anden idé i hovedet: min udlængsel og rejselyst skulle op på væggen og da jeg synes ordet “wanderlust” er virkelig fint både visuelt og bare i sig selv som et ord, skulle det jo på væggen. Så jeg tog en bunke kalejdoskopiske billeder, jeg havde lavet på min telefon, hentede dem over på min computer, redigerede i dem, printede dem ud og klippede dem til bogstaver. Jeg synes det er en sjov måde at lave mønstrene på, da det er ting som f.eks. min hummertrøje, en papirstrane, en plasticgiraf, min garderobe og fiskeklistermærker, som jeg kalejdoskopificerede og derfor er der også flere små “historier” i billedet. Hvad synes I om det?

Last week i did a post on my plans about making a picture for my big empty wall above my bed. Then, my plan was to mix and match different patterns and geometrical shapes, but it didn’t quite turn out that way. When I did THIS post, I got a completely different idea: my wanderlust inspired me quite a bit and at last I decided to put the word “wanderlust” on my wall, since I like the word a lot both visually and in just the very word in itself. So I took a bunch of kaleidoscopic pics from my phone, put them onto my computer, edited them and printed them and the cut them into letters. I think it’s quite a fun way to make the prints, since there are things such as my lobster sweater, a plastic giraf, my wardrobe, a paper crane and fish-stickers incorporated in the kaleidoscopic patterns, so it makes for a bunch of little “stories” withing the big picture. How do you like it?