KBH modeuge-dagbog dag 1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her under modeugen har jeg haft et lille kamera med rundt over alt, så jeg har kunnet fotografere mine travle dage således I kan få et indblik i mit fashion week life når modeugen står på. I dag begynder vi med min første dag, der stod på hygge med Isabella og så en hulens masse shows – jeg endte med at springe over et enkelt show for at nå at få aftensmad. Advarsel: indlægget her er noget af en billedbombe, så vær klar på at se med gennem min linse under modeugen!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mit første show var Maikel Tawadros, som blev afholdt på den smukkeste location på søetatens pigeskole. Den perfekte location til et halv-dystert show med Clara Sofie bag DJ-pulten og åleslanke modeller i tøfler, mørke klæder og et par uden top men med transparante stoffer over hovedet.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter Tawadros gik turen til Børsen, hvor den stod på unge designtalenter en masse til Designers Nest showet. Nok modeugens længste show, men også et af de mest interessante. De shows med afgangskollektioner fra unge designere er tit mine yndlings, da man altid ved at det bliver nyt, spændende og udfordrende.

Herover ser I et par af mine favoritter fra showet. Jeg er især forelsket i de to sidste looks med spændende strik – nu hvor sommeren tilsyneladende er ovre, må man til at kigge efter de varmere materialer igen, right?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nicholas Nybros show var, som sædvanligt, et af de mest spektakulære. På listen over showets modeller fandt man blandt andre Ghita Nørby og Ellen Hillingsøe. Showet foregik i kælderen på Steak Royal, hvor gæsterne var placeret med cocktails i hænderne omkring små borde men showet stod på. Eller, show og show, jeg vil nærmest hellere kalde Nybros seneste show for en form for total-teater, hvor der blev interageret med publikum og hængt henover bardisken i de dyre klæder. Jeg er stadig fan.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagen spenderede jeg sammen med Isabella og klokken 15, efter Nybro showet drog vi på Kompa9 for at få morgenmad… eller frokost, hvis man tæller min cocktail til Nybro-showet med. Jeps, mine madvaner fucker altid op i modeuge-dagene. Vi fik snakket og hygget og hængt ud lidt væk fra modeugens virvar.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens fjerde show bød på Freya Dalsjø på Børsen – et show jeg havde glædet mig gevaldigt til og med god grund. Det var coolness af dimensioner og jeg følte at jeg var det helt rigtige sted hvad angik at se ind i fremtiden. Jeg tror simpelthen Freya har fat i den lange ende og er den man skal følge for at være med helt fremme. Cool modeller af alle typer, hvid plasticfolie-baggrund, der dirrede i takt til et syre-house-agtigt soundtrack og designs of en styling der sagde spar to!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter Dalsjø drog Isabella og jeg et smut omkring Mad & Kaffe på Vesterbro til burgers og pommes, før vi gik til Lala Berlin showet, der blev afholdt i Carlsberg-byen. Ved Elefantporten og med elefant-øl i hænderne så vi det jungle-inspirerede show og jeg forelskede mig især i nogle sære strikkjoler og flagrende bukser.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Traditionen tro holdt Henrik Vibskov dagens seneste show. Denne gang – meget passende – i slagterhusgade i Kødbyen, hvor den stod på salami-tema og en kollektion med referencer til asien med kimonoer og opsat geisha-hår kombineret af prints inspireret af trestjernet spegepølse. 

 

Herefter tog jeg med min roomie, Emma, og min ven Thomas til de forskellige efterfester i Kødbyen, hvor vi endte med agurke-drinks i hænderne ved siden af hr. Vibskov i egen høje person på dansegulvet. En formidabel afslutning på en lang dag!