klar, parat, haute couture uge!

Photobucket
Photobucket

I går aftes ankom jeg til Paris igen og slog mig ned på et lækkert og meget lille hotelværelse i Odéon-området. Jeg kom ikke rigtig ud af værelset hele aftenen, da jeg var godt smadret efter en lang dag i lufthavne. Så min aften gik med at læse blogs, planlægge styling til mit outfit i dag og planlægge hvor jeg skal hen og hvornår, de næste tre dage. Min Moleskin-pariser-rejsebog er godt og grundigt overtegnet nu, eftersom sidste sæsons haute couture shows også er tegnet ind i bogen – jeg må virkelig snart anskaffe mig en ny! Dagen i dag starter ud med et Christophe Jossé show, derefter middag med min veninde Melissa, der stadig bor her nede lidt endnu, og derefter lidt flere shows. I dag er der ikke så mange større designershows jeg skal ud til (eftersom Dior denne sæson ikke har annonceret adressen, øv!) så jeg starter stille ud. I morgen går det dog løs med bl.a. Chanel og Armani! Nå, men jeg afslutter her – senere i dag kommer der lige et indlæg med den sidste omgang resort-kollektion-visning og derefter bliver det nok kun Paris-indlæg i et stykke tid. Vi ses!

Last night I arrived in Paris again and checked into a tiny but lovely hotel room in the Odéon district. I didn’t get out all night, since I was way tired from spending all day in airports. So I spent my evening reading blogs, planning the styling of my outfit for today and planning my schedule for the next three days. My Moleskin-paris book has been drawn all over now, since the shows from the last houte couture week are still on the maps – I should get a new one soon! Today I’m starting out with going to a Christophe Jossé show, then meeting my friend Melissa, who still lives here for some time, and then some more shows. I’m not really going to any bigger designer shows today (since Dior won’t announce the address this season, dang!), so I’m starting out slowly. Tomorrow, though, it’ll get bigger with shows like Chanel and Armani! Well, I’m finishing off now – but later today you’ll get my last portion of resort collection posting and from then on, it’ll be Paris posts for a long time. See ya!