klar til galla?

Photobucket
Photobucket
Photobucket dresses 1 & 2: acnestudios, dresses 3, 4 & 5: Asos, dress 6: Time’s Up Vintage, dresses 7 & 8: Asos Marketplace

Nu er det snart tid til galla og dermed afslutningen på gymnasiet. Min plan er at afslutte gym i et overdådigt outfit af den ene eller anden art. Min drøm om en gallakjole begyndte med Acne Emilie-kjolen som ses i to farver øverst – jeg ville give min højre arm for den gule, men desværre er den fuldstændig umulig at støve op nogen steder. Derfor har jeg været på jagt efter en kjole/et outfit, så jeg kan afslutte 3.g med pragt. Jeg ved stadig ikke præcist hvad det er for et look, jeg går efter, men planen er, at outfittet skal være gennemført til sidste detalje – jeg håber på at finde den perfekte kjole til at “klæde mig ud” i. Jeg orker simpelthen ikke det, med at klæde sig fint på, bare for at se fin eller galla-agtig ud – der skal være gang i den og et godt tema over mit galla-look. Jeg tror mest jeg hælder til banan-sættet, det lyseblå sæt, den grønne ruskindskjole eller den lyserøde maxikjole. Jeg er fuldstændig tosset med banan-sættet, men det kunne også være ret fint med det lyseblå sæt, en rød læbestift og sving i skørterne. Den grønne kjole ville jeg bruge med en mørkerød læbestift, mørkebrun lædertaske og nogle mørkebrune læder-snøresko. I den pink kjole ville jeg nok gå clubkid-amok; blå læbestift, lange øjenvipper og tårnhøje plateau-sko. Det bliver spændende at se, hvad jeg ender op med! Har I fundet jeres galla-kjole endnu? Og hvilken en af disse ville I vælge?.

Prom is coming up and end of high school is near. My plan is to finish high school in an amazing outfit of some sort. My prom dress dream started with the Acne Emilie dress on the top photos – I’d give anything for the yellow one, too bad it’s impossible to find anywhere! Therefore I went looking for a dress/an outfit so I can finish my senior year gorgeously. I still don’t know what exact look I’m going for, but my plan is to make it comepletely thought through, down to the least detail – I hope to find the perfect dress to “dress up” in. I can’t do thing with the dressing up in nice clothes and looking prom-like – I need to get a good theme going for my prom look and then work it! My faves here are the banana outfit, the light blue outfit, the green suede dress and the pink maxi. I am head over heels about the banana outfit, but the light blue one would bee so good with red lips and a swing dance. I would do the green dress with dark red lips and a dark brown leather bag and leather tie-up shoes with a good heel. If I wore the pink maxi, I’d go completely club kid; blue lipstick, long lashes and insane platforms. I’m looking forward to seeing what I’ll end up wearing! Have you found your prom dress yet? And which would you of the ones above?