klar til kulden

PhotobucketLEOPARD PRINT JACKET, BLUE COAT, PINK COAT, BEIGE CAPE & PRINTED BOMBER JACKET: ROKIT, PINK/WHITE JACKET: VINTAGE GIVENCHY AT ROKIT, FRINGE LEATHER JACKET: TOPSHOP, YELLOW JACKET: RED VALENTINO

Verj-udsigten siger at efterårsvejret er på vej – jeg sidder næsten allerede og fryser lidt ved tanken om efterår og vinter.. Så for at varme sindet op, har jeg fundet inspiration til det, jeg skal bruge for at holde mig rigtig varm i vinterkulden – lækkert overtøj. Som sidste efterår, slår jeg igen et slag for et farverigt og spændende efterår og vinter og har derfor fundet frem til disse super fine frakker og jakker. Det sted jeg finder den bedste inspiration til tøjkøb er hos Rokit, hvor jeg også har fundet de fleste af disse. Jeg er vild med leopardjakken, den pink/hvide mønstrede jakke og løbejakken for neden og jeg tror at de tre vil være så lækre sammen med et par høje, sorte støvler, stramme sorte jeans og en pudsig læbestift eller en matchende scrunchie i håret – lækkert 80’er! Jeg er også helt fjollet med de lange frakker – tænk som man ville lyse op i gadebilledet iklædt en sådan pink maxifrakke eller den blå med pelsen – åh jeg tror den er hyggelig at have på! Begge ville også være så fine med høje sorte støvler (igen. hm, måske skal jeg så anskaffe mig et par?) Den beige kåbe ser jeg for mig med mørkerøde læber, en pelshat, sorte nylonstrømper og små prusselusken-agtige sko, så fint, så fint! Jeg skal virkelig også anskaffe mig en(dnu en)  sort læderjakke – allerhelst gerne med frynser på ryggen! Når man alligevel skal være iklædt sort og biker-agtigt tøj, kan man jo lige så godt gå hele vejen. Den gule frakke er jeg også helt tosset med, men I kender mig jo – jeg er nærmest gift med farven gul! Og så gør det slet heller ikke noget at der er sådan en fin lille sløjfe i taljen. Har I endnu planer for vinterens overtøj? Og hvilke er jeres favoritter?

The weather forecast predicts that fall weather and cold times are coming – I’m already freezing a bit now, just thinking about it.. So to heat up my mind I found some inspiration for what will be keeping me warm in the winter cold – nice outerwear. Just like last fall, I am rooting for a colourful and exciting fall and winter wardrobe, and I’ve found these coats and jackets to kick it off. I often find great shopping inspiration at Rokit, where almost all of these jackets are found. I really like the leopard jacket, the pink/white printed one and the printed bomberjacket and I think those three would look great with black, heeled boots, black tight jeans and a funny lipstick or a matching scrunchie – a lovely 80’s look! I am also crazy about the longer coats – just imagine how you’d light up in the streets with such a pink maxi coat or the blue one with the fur – that one must be amazing to wear! Both yould be great with black, heeled boots aswell (again, hm, maybe I should get me some, then..) The beige coat would be sO fine with dark red lips, a fur hat, black nylons and laced up booties, soo nice! I really also need to get a(nother)black leather jacket – preferably with fringes on the back! I mean, when you’re already dressing in a black, biker-like thing, why not go all the way? I also am in looooove with the yellowe jacket, but you know me – I’m practically married to yellow! And then the little bow in the waist does not make matters worse. Have you got any plans for the outerwear for this winter yet? And which are your faves of the ones above?