Klar til modeugen med Toni & Guy

fall wardrobe-2 fall wardrobe-1

Jeps, der er et stykke tid til modeugen, men selv med 2 uger til de få proppede dage i København er jeg begyndt at tænke over hvad jeg skal have på og hvad jeg tager med for at overleve den travle modeuge, imens showinvitationer og emails om modeuge-arrangementer støt tikker ind. Af outfits, tror jeg at denne modeuge hovedsageligt vil stå på second hand-outfits og derudover ryger der de sædvanlige ting i min nye, elskede lædertaske: læbestifter, visitkort, telefon, solbriller og et fikst lille kamera, til de dage, hvor jeg ikke vil slæbe rundt på kolossen af mit spejlrefleks.

I år er jeg ambassadør for Toni&Guy, så en del af min modeuge vil blive brugt til de shows, T&G styler; en tur i stylingstolen på modeugens første dag – der er ikke noget som at få sat sit hår professionelt når man alligevel skal se smart ud til modeuge -; og så har jeg naturligvis også snuppet et par T&G-produkter med i kufferten, for at holde styr på lokkerne resten af dagene. Noget jeg har haft stor glæde af på min ferie – og som jeg håber at komme til at bruge under modeugen(hint: kom tilbage, sommer!) – er hårolien med solfaktor, som har reddet min hovedbund fra at blive helt solbrændt. Derudover, en hårlak til at holde styr på lokkerne og en omgang shampoo og balsam specielt til blond hår, så jeg kan tage mig godt af mine sommerlyse lokker.

Husk at du forresten stadig kan nå at blive Miss Toni&Guy og komme med til modeugen – læs mere om konkurrencen i mit indlæg HER!

 

Skal I også til modeuge – og, i så fald, hvad tager I med?

 

Indlægget er sponsoreret og udgives i samarbejde med Toni&Guy HairMeetWardrobe og Copenhagen Fashion Week