Klip, klister og striber fra Amust

 

collage-fotos-1-4

RYGSÆK: STRIPED BACKPACK, style no. A94 fra Amust

En af opgaverne til dette års modeblogpris er sponsoreret af mærket Amust, som blev stiftet i 2009 og lige siden har lavet superlækre sko, tasker og smykker. De har virkelig fine sager, der både er klassiske og trendy – jeg fik lov til at vælge en af deres nye tasker til indlægget her og jeg kunne slet ikke holde mig fra den vidunderlige stribede rygsæk fra deres nye sommerkollektion som snart kan købes hos Miinto!

Tasken inspirerede mig til at gå efter et komplet stribet og grafisk outfit, men da jeg havde så forfærdeligt meget stribet tøj, kunne jeg ikke holde mig til bare ét enkelt look.. Så jeg gik amok med at moodboarde med tasken som udgangspunkt hvilket mundede ud i collagen her.
Jeg blev helt tosset med billederne jeg skød til collagen her, at det nok ikke er sidste gang I ser dem – eller rygsækken! Jeg mener, hvornår kan man ikke bruge et grafisk element til sit outfit?

Hvad synes I om mit lille stribe-amok moodboard?

 

Indlægget er sponsoreret af Amust